Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ligger vakkert til ute ved havet på Sicilias vestligste punkt, omtrent 30 km sør for Trapani. Som så mange andre byer på Sicilia kan Marsalas røtter spores tilbake til før grekerne hadde makten her, faktisk helt tilbake til fønikerne dominerte på disse kanter.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Opplev byens historie

Hva med å besøke den gresk-romerske arkeologiske parken og ta en titt på de vakre mosaikkene? Eller beundre det intrikate håndverket i den normanniske domkirken, som har gjennomgått flere restaureringer? Unn dere også kulturelle opplevelser med et besøk på den årlige jazzfestivalen "Marsala Doc Jazz Festival" i midten av juli. Festivalen frister med mange spennende italienske artister, i tillegg til større internasjonale navn som Chick Corea, Antonio Carlos Jobim og Burt Bacharach, og blir arrangert i samarbeid med den internasjonalt anerkjente vingården Donnafugata. Dermed kan dere også få med dere flere konserter i vingårdens 200 år gamle marsala-kjeller i Marsala by.

Les mer om Marsala

La smaksløkene fryde seg

Det er også mulig å besøke byens mange forskjellige vinkjellere og smake på herlige saker under besøket deres i Marsala. Vi anbefaler spesielt en tur til Donnafugata. De tar gladelig imot gjester så lenge dere har varslet om ankomsten i forkant. Rødvinene deres Milleunanotte og Tancredi er spesielt gode, i tillegg til deres Passito di Pantelleria Ben Rye.

Bestill ferieovernattinger i Marsala

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Marsala og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map