Feriebolig i Marina di Ragusa på Sicilia

Residence Sud Est

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Velg Marina di Ragusa hvis du vil kombinere solferie ved en deilig strand med gyllen og fin sand, samt muligheter for kulturelle utflukter i innlandet.

Tilbring ferien din i en autentisk og hyggelig by

Marina di Ragusa er en fiskerlandsby som har beholdt sitt sjarmerende sentrum som kikker ut mot Middelhavet. I sentrum har det ikke blitt bygget noe særlig nytt da det er fredet, noe som betyr at du kan spasere i stemningsfulle gater som har beholdt sine opprinnelige skikkelser og som vrimler av lokalt liv. Det er både handlemuligheter (bakeri, frukt og grønt, fiskehandler, slakter osv.), kaféer og spisesteder her, der du faktisk finner et utvalg av restauranter som serverer lokale retter, men også noen som stiller med en mer internasjonal profil og meny.

Ferieleiligheter 300 meter fra stranden

Ferieleilighetene på Residence Sud Est ble oppførte i 2010 og er derfor bygget med moderne kriterier og byggematerialer. Det betyr bedre isolering mot varmen (og kulden) til tross for de meget store vinduene og glassdøren som virkelig gir leilighetene deres lyse og behagelige uttrykk. Det betyr også at du ikke må gi slipp på komforten da du har utgang til en stor terrasse med bord og stoler, aircondition i hver leilighet og wi-fi-forbindelse. De er naturligvis også utstyrte med alt man behøver for en behagelig ferie, dvs. kjøkken med fire kokeplater, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin, vaskemaskin og flatskjerms-tv (kun med et par utenlandske kanaler). Badene er romslige og har alle vinduer.

Utflukter i nærområdet og litt lenger unna

Hovedbyen bak Marina di Ragusa er Ragusa. Den er absolutt en av Italias vakreste og best bevarte byer. Barokken har satt sitt særpreg på byen, en epoke som også preger flere nærliggende byer (spesielt Modica, Scicli, Noto og Siracusa). Men Ragusa har flere forlokkende elementer, for i byen ligger to av Sicilias beste restauranter (Il Duomo og Don Serafino) og generelt sett mange gode spisesteder. Don Serafino har også åpnet et spisested ved stranden i Siracusa, men du får oppleve langt mer i helt unike omgivelser på restauranten hans oppe i byen. Hvis du har fulgt med på tv-serien "Kommisær Montalbano" gjenkjenner du kanskje landskapene, gatene og hjørnene fra skjermen. Hvis du er interessert i oldtiden kan du komme deg til Siracusas arkeologiske park med det enorme, greske teateret og de romerske villaene Villa del Casale utenfor Piazza Armerina. Agrigento er også en mulighet og dens templer er virkelig imponerende... men vær forberedt på en lang tur hvis du skal gå ned igjen derfra.

Les om leilighetene på Residence Sud Est

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map