Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den lille byen og dens 2500 innbyggere lever hovedsakelig av grønnsaksproduksjon takket være det milde klimaet, og det store markedet i den nærliggende byen Vittoria. Fiskeriet som tidligere hadde en større innflytelse på økonomien, er i dag mindre viktig, men den kystnære beliggenheten bringer fortsatt inntekter takket være den gode stranden og den nye havnen (2006), som stadig tiltrekker flere og flere fritidsbåter og yachter.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ta del i folkefesten

Som i så mange andre kystbyer på Sicilia arrangeres det hvert år den 15. august et kappseilas på havet med fiskerenes båter. Om formiddagen blir det i tillegg holdt en konkurranse der deltakerne kjemper om være førstemann til å nå et flagg ved enden av en trebjelke som henger vannrett over bølgene og er smurt inn med fett og olje. Vinneren får en suvenir og et mindre beløp for å ha underholdt alle tilskuerne.

Les mer om Marina di Ragusa

Bestill ferieovernattinger i Marina di Ragusa

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Marina di Ragusa og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map