Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer i Lo Zingaro

Alle byer i Lo Zingaro

Lo Zingaro er et flott naturreservat som ligger mellom landsbyen Scopello og byen San Vito lo Capo på det nordvestlige Sicilia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

For de vannglade

Naturreservatet byr på mange imponerende grotter i fjellene bak kysten og området er rikt på den typiske middelhavs landskap. På våren er området ekstra vakkert på grunn av de blomstrende blomster i ulike farger som preger landskapet. Sommeren er herlig når man kan kombinere en utflukt til reservatet med bading i den herlige sjøen. Soling og bading er hovedårsaken til at mange mennesker besøker Lo Zingaro. Vannet rundt Lo Zingaro er nemlig krystallklart og fult av opplevelser. Hvis man interesseres for dykking og snorkling kan man få noen fine opplevelser ved et besøk til Lo Zingaro.

Les mer om Lo Zingaro

Generelt

Strendene består primært av småstein og klipperformasjoner og man må huske solkremen når man besøker Lo Zingaro for her er det ikke mye skygge og småstene på stranden avgir også en del varme. Man kan også få en opplevelse ut av å besøke det lille lokale tunfiskmuseet som viser områdets tidligere betydning for fiske.

Hvis man oppholder seg i dette området av Sicilia kan vi anbefale en herlig dag ved stranden i reservatet.

Sjul teksten
 
 
search map