Ferieovernattinger i Letojanni

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Letojanni ligger på Sicilias østkyst, nord for Taormina og Mazzarò-bukta. Byen ligger mellom stranden og transportsveiene (både motorvei og jernbanelinje går bak byen og følger kysten).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Fra fiskerlandsby til...

Letojanni var opprinnelig en liten fiskerlandsby, men den store etterspørselen etter sommerhus og ferieleiligheter har endret på byens profil de siste 30 årene. Mange sicilianere har investert her, noe de store sementklossene på 4-5 etasjer i fjellskråningene bak byen og langs havnepromenaden vitner om. Men til tross for den kaotiske utviklingen er stranden mye bedre her enn i Giardini di Naxos lengre sør, og havnepromenaden har bevart sitt hyggelige preg med flere restauranter og kafèer der dere kan smake på lokale spesialiteter eller innta en espresso like ved stranden. Her finner dere heller ikke like mange turister som i populære Giardini og Taormina (7 km lengre sør).

Les mer om Letojanni

Spis godt

Blant restaurantene kan vi anbefale ’da Enzo’, som serverer gode fiskeretter og har et bredt utvalg av hvitviner. Restauranten ligger rett ved stranden og er veldig anerkjent blant tilreisende som strømmer hit fra Catania, spesielt i helgene. Prisene er noe høyere enn på andre restauranter, men de gode matopplevelsene er verdt det - og i forhold til skandinaviske restaurantpriser er det uansett billig.

Bestill ferieovernattinger i Letojanni

Bruk søkemotoren på toppen av denne siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer for dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Letojanni og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map