Feriebolig i Gliaca di Piraino på Sicilia

Residence Riviera del Sole

Kveldsunderholdning
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du kan bestemme selv om du vil bo i første etasje eller i andre etasje på Riviera del Soles villaleiligheter. Stranden med parasoller og solsenger ligger kun 100 meter fra leilighetene og du kommer deg hit gjennom en tunnell under togbanen, men det er ingen vei som du og dine barn må gå over. Så det er ganske trygt. Du kommer deg hit med tog, ettersom stasjonen i Brolo kun ligger noen kilometer unna, men vi anbefaler deg å ha bil, da du kan oppdage mange byer i området som Naso, Ficarra og Piraino, for ikke å snakke om en tur oppe i Nebrodi fjellene.

Basseng, barnebasseng og mye mer!

Her finner barnefamilier et lite paradis: ved det store svømmebassenget som ligger rett ved stranden, finnes det også barnebasseng, 2 tennisbaner, liten fotballbane, kafé og restaurant med pizzeria. Hver leilighet har dessuten parassol og to solstoler ved stranden. På kvelden i høysesongen ved teateret som ligger ved stranden er det underholdning for barn. Derfor skal man være oppmerksom på at hvis man ønsker å bo ved bassenget, så vil det være støy på kvelden/natten. Vi anbefaler leilighetene som ligger bakerst i rekkene, hvor hverken underholdning eller toget er sjenerende.

Les mer om Residence Riviera del Sole

Fasiliteter og omgivelsene

På Residence Riviera del Soleer det også lekeplass, bocciabane, myntvaskeri, sykkelutleie, wifi-zone, resepsjon og privat parkeringsplass. Butikker til lett innkjøp ligger innenfor 100 meters avstand. Vil man spise et annet sted enn på stedets restaurant, finnes det flere små spisesteder i gåavstand.

Leilighetene

Alle leilighetene har tv, telefon og selvstendig inngang. Aircondition kan brukes mot tilleggsbetaling. Vær oppmerksom på at den er kun tilgjengelig i noen faste tidsrom og ikke hele døgnet rundt. Leilighetene i første etasje har dessuten hage, men de i andre etasje har en bred balkong.

Toromsleilighet med 2/5 soveplasser
- Leilighetene er ca. 45 m² og består av stue med kjøkkenhjørne og to soveplasser på sovesofa, soverom med dobbelseng samt bad med toalett og dusj. Det er mulig med en femte soveplass, enten i stuen eller i soverommet, men vær oppmerksom på at plassen i leiligheten kan bli trang.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map