Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er her snakk om en relativt liten moderne by som ligger rett ved spennende utflukter i fjellet i nærheten. Den lokale stranden er utmerket og er en blanding av grov sand og småstein.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Livlig kun om sommeren

I byen er det veldig dødt om vinteren, selvom det er flere spisesteder og butikker som er åpne året rundt. Fra våren til høsten er det flere aktiviteter, og flere av de lokale kommer ned fra fjellene for å nyte solen på stranden og bade i det deilige havet. Du kommer ikke vel ikke hit for å se på kirken, som i lang tid hadde blitt håret til Sicilias styggeste (og det skal noe til!) nå som klokketårnet er ferdigbygget, ser den litt bedre ut, men forsatt ikke et mesterverk.

Les mer om Gliaca di Piraino

Fra Gliaca er det mulig å gå langs havet helt til Brolo (2 km) hvor du finner flere butikker, og også en fin strand. Det er ellers ca. 11 km til Capo d'Orlando mot vest og 57 km til Milazzo mot øst. Fjellen i baklandet regjerer Nebrodifjellenes naturreservat.

Sjul teksten
 
 
search map