Agriturismo i Gioiosa Marea på Sicilia

Borgo San Francesco

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Velkommen til Borgo San Francesco, et lite sted i fjellene sør for Gioiosa Marea - en liten by ved havet som nyter de mest behagelige somrene på Sicilia.

For et basseng!

Ferieleilighetene på Borgo San Francesco er ikke spesielt store, ikke spisestedet heller, men til gjengjeld er bassenget omfangsrikt. I tillegg har det en herlig beliggenhet i grønne omgivelser. Her er det god plass til alle, og hvis barna dine (eller du) setter stor pris på et deilig basseng med plass til lek er dette stedet for dere.

Et hjemmekoselig og tradisjonelt spisested

Det lille spisestedet på Borgo San Francesco byr på hjemmelagde og tradisjonelle oppskrifter fra området. Klimaet her er nemlig perfekt for dyrking av grønnsaker. Gjeterne i fjellene produserer også mange smakfulle oster, og jeg kan anbefale på det varmeste å smake ricotta infornata på den hjemmelagde pastaen deres. Gled deg også til de lokale kjøttrettene, som er tilberedt på grillen eller i ovnen. Og for å toppe det hele kan du nyte rettene ute på terrassen, der de smaker enda bedre!

Enkle rom med balkong eller terrasse

Leilighetene er alle enkle og har hver deres balkong eller terrasse med hagebord og stoler. De er i tillegg utstyrt med aircondition, satellitt-tv og kjøkken.
De to dobbeltrommene på stedet passer perfekt for besteforeldre som reiser med barn og barnebarn. Da kan de ha deres eget rom å trekke seg tilbake til, samtidig som dere har gode muligheter for å samles og nyte feriedagene og hverandres selskap.

Vi anbefaler at du ankommer med bil da hotellet ligger litt for langt fra severdigheter og nærliggende byer til at det kan kalles gangavstand. Bilen gir deg friheten og muligheten til å utforske det eventyrlige landskapet og de autentiske middelalderbyene som dukker opp innover i fjellene.

Les mer om Borgo San Francesco

Leilighetene på Borgo San Francesco

Suite (relax)

Det er tre studioleiligheter i andre etasje og alle er utstyrte med tekjøkken, opptil tre soveplasser og eget bad med toalett og dusj. De har også en balkong med panoramautsikt over landskapet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map