Agriturismo i Giarre på Sicilia

Etna Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hovedbygningen er en herregård fra 1500-tallet, beliggende rett nedenfor vulkanen Etna og i dag finnes Hotel Etna her. Til tross for den korte avstanden fra den travle byen Giarre og til kystveien SS114, er omgivelsene fredelige og rolige. Dette er et perfekt utgangspunkt for avslappning kombinert med utflukter.

Ekte siciliansk stemning

Bak hotellet finner du området med svømmebasseng, solterrasse med solsenger som vender mot vulkanen Etna og de frodige appelsinplantene. Foran hotellet ligger det en plass som noen av rommene har utsikt til. Her finner du inngangen til resepsjonen, frokostrestauranten og restauranten. Hotellets parkeringsplass ligger avskilt fra bygget på venstre side for resepsjonen. Mens restauranten har sin egen parkeringsplass på motsatt side.

Les mer om Etna Hotel

Godt spisested

Selve restauranten fortjener et kapittel for seg. Den er innredet i gamle, stemningsfulle lokaler. Restauranten benyttes også separat fra hotellet, men stemningen og prisene er like autentiske og gode. Menyen byr på mat fra lokale produkter og oppskrifter, og derfor skifter den ofte. Utvalget er ikke kjempe stort, men stor nok til at du kan prøve forskjellige retter hver kveld under ditt opphold. Dessuten har hotellet en flott terrasse som vender mot Etna. Her ute kan du nyte måltidene dine, så lenge været tillater det, og det gjør den jo som regel ofte på Sicilia.

Flotte rom

Hotellets 40 rom ligger enten i selve hovedbygget eller i det oppussede gamle stallen. Felles for dem er at alle er romslige og utstyrt med airondition, oppbevaringsboks, minibar og satelitt-tv, wifi samt hårføner på badet. Bortsett fra at de er forskjellig innredet. Det finnes rom med hems som passer perfekt for familier med to barn (med litt god vilje kan man også sette en femte soveplass til et mindre barn), men også rom med balkong eller terrasse. Prisen er bestemt utifra beliggenheten og størrelsen på utendørsarealet, som kan være en balkong eller en terrasse.

Les om leilighetene på Etna Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map