Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilia

La Case delle Monache

Classic Junior Suite Bad
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du bor i et naturskjønt område der fred og ro hersker, og alt er tilrettelagt for en så avslappende ferie som mulig. Det er spennende utfluktsmål innenfor korte kjøreavstander og hvis du heller vil bli "hjemme" på hotellet kan du nyte bassengområdet med solsenger og parasoller. Når sulten begynner å rumle i magen kan du sette deg til bords på noen av de nærliggende restaurantene og innta god, lokal mat.

Koble av under åpen himmel

Ettersom hotellet ligger ute på landsbygda er du omgitt av enger og grønne, vakre åser, og allerede på vei hit begynner skuldrene å senke seg da stillheten er til å ta og føle på. Casa delle Monache er stedet for deg som lengter etter å koble av i nydelig natur, men som fortsatt vil bo nært bademuligheter og sivilisasjon. Elva Alcantara renner forbi i nærheten og området inviterer til deilige sykkel- og spaserturer. De kjente Alcantara-kløftene (Gole di Alcantara) ligger ca. 3 km unna så her kan du gå på oppdagelsesferd før du tar en forfriskende dukkert i kulpene. Vel tilbake på hotellet kan det være godt å få hvile beina, og det gjør du best i en av de utplasserte solsengene rundt bassenget eller på en av de fine sitteplassene på terrassen. Nyt både varmen og freden mens du sipper på noe godt å drikke fra baren. Det er spesielt hyggelig her når solen går ned og lampene begynner å få lys i seg.

Bo nært det meste

Nærmeste by heter Francaville di Sicilia (ca. 8,5 km unna) og er en typisk liten italiensk by med restauranter, barer, bank, bensinstasjon, bakeri og dagligvarehandel. Her finner du det meste du behøver. Hvis strandlivet lokker kan du kjøre bor til kjente Giardini Naxos (ca. 22 km) der du finner mange gode fisk- og skalldyrrestauranter. Sjarmerende Taormina med sine luksuriøse butikker og panoramautsikter ligger ca. 31 km unna, for ikke å glemme den temperamentsfulle kjempen Etna, som er et absolutt must å besøke. I området rundt deg finner du flere gode restauranter å velge mellom som serverer spennende spesialiteter og lokale viner.

Romantisk og rustikk stil

Stedet rommer to bygninger med ca. 150 meters avstand. Casa Rosa er hovedhuset med resepsjon, frokostrestaurant og noen rom, mens resten av rommene befinner seg i Casa Gialla. Rommene er trivelige med ulike fargesammensetninger og rustikt preg, og er alle utstyrte med aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, minikjøleskap og safe.

Les mer om La Case delle Monache

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilia

Agriturismo Casale Romano

Francavilla di Sicilia, Sicilia

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilia

search map