Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilia

Il Poggio Luxury Country Resort

Utsikt fra bassenget
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

il Poggio ligger på et utsiktssted på veien fra Gole dell'Alcantara mot Giardini Naxos og Taormina. Du er omringet av frodige oliventrær, appelsintrær og vingårder. De få leilighetene ligger i et karakteristisk bondehus og er elegante og fredelige. Her er du i et godt utgangspunkt for å gå turer i dette vakre området.
Nærmeste restaurant ligger få hundre meter herfra på den nærliggende Locanda delle Monache på den andre siden av veien, lengre ned mot byen.

Oppdag området

Den vakre naturparken Gole Alcantara ligger bare 3,5 km unna og er et must for naturelskere. Etter en opplevelsesrik dag kan du trekke deg tilbake i de elegante rommene eller leilighetene. Eller så kan du bare slappe av ved bassenget og nyte utsikten mot kysten. En av Sicilias mest kjente byer, Taormina med sine små gater, ligger bare 14 km unna. Vil du ha strand og elsker å bade så er Giardini Naxos kun 10 km unna. Du befinner deg rett under vulkanen Etna og dermed strategisk til for turer opp fjellet og besøke de mange landsbyene ved vulkanen.

Når du blir sulten

Frokost på Il Poggop serveres i et flott rom ved resepsjonen og består av et rikt tilbud av søtt, salt og mye annet godt. Du kan velge å spise inne eller ute på terrassen, som byr på en uendelig utsikt mot kysten. Nærmeste restaurant ligger noen få hundre meter herfra. Casa delle Monache lengre ned mot byen. Alternativt finnes det glere muligheter langs veien mellom Gaggi og Gole (ca. 3,5 km unna). På alle disse restaurantene kan du smake på gode produkter fra Alcantara-området, som olivenolje, syltetøy, hooning og likører basert på mange forsjellige frukter.

Les mer om Il Poggio Luxury Country Resort

Flotte leiligheter og rom med aircondition

Leilighetene og rommenes møbler er laget av solid materiale og har en elegant preg. De er store og lyse og alle har tv, aircondition og internett. Man skal være oppmerksom på at hovedveien som ligger ca. 100 meter fra selve il Poggio er i løpet av dagen benyttet av besøkende på Gole dell'Alcantara, derfor må man forvente noe trafikk, men som nesten ikke kan høres ved bassenget og absolutt ikke om natten.

Leilighetene på Il Poggio Luxury Country Resort

Leilighet m. 1 soverom

Leiligheten består av et kjøkken (fire-gassbluss, stekeovn og lite spisebord) en-suite med et lyst soverom med dobbeltseng og to vinduer.

Dobbeltrom

Pent innredet rom med eget bad med toalett, badekar og to vinduer.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map