Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilia

Il Borgo

Restauranten Standardrom Suiterom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Il Borgo ligger på et utsiktssted over Alcantara-floden litt på siden og langs veien mellom Francavilla di Sicilia og Giardini Naxos i kort avstand fra severdighetene Gole dell'Alcantara.

Nyt stemningen og utsikten fra bassenget

Il Borgo er et antikk landsted som er blitt nyoppusset. Hvor man engang hadde olivenpresseriet og vinproduksjonen finner man i dag en flott restaurant. I de gamle bondehusene og den gamle stallen har man innredet stedet med rom, hvor gjestene kan sjekke inn. I hagen mellom huset og floden har man satt et deilig basseng med solterrasse, hvor det er en fanstastisk utsikt over oliven og sitrusplantene samt den laveste delen av Alcantara-dalen. Ved gården er det dessuten parkeringsplass samt resepsjon.

Les mer om Il Borgo

Restaurant med innendørs og utendørs servering

Restauranten tilbyr retter som er basert på gårdens egne produkter. Her produserers det likør, bla. den kjente limoncello. Gjestene kan enten spise i den fine stuen, eller så lenge været tillater det, utendørs. Restauranten benyttes til tider til bryllup og andre festligheter, spesielt på lørdager, men man kan alltid velge å spise også på et av de nærliggende spisestedene.

Rom med aircondition og -om ønsket- balkong

Rommene er pene og flott innredet og alle har aircondition, tv og eget bad med toalett og hårføner samt enten dusj eller badekar. Rommene som ligger i de gamle bygningene, bør du være innstilt på at de ikke er like, noe som bildene nederst viser. Suite rommene er større enn standardrommene og er mer elegante i innredningen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map