Hotell i Francavilla di Sicilia på Sicilia

Hotel d'Orange d'Alcantara

Den berømte kløften Gole dell'Alcantara
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel d'Orange d'Alcantara er et familiedrevet hotell som ligger i utkanten av byen Francavilla di Sicilia, og tett på den vakre Alcantara-dalen midt mellom Taormina og vulkanen Etna. Hotellets historie startet i 1983, og stedet har alltid vært eid og drevet av familien Savoca. Som regel blir ikke turistene i Francavilla stort lengre enn 3 til 4 dager. For når man først har opplevd Etna, Gole dell'Alcantara og byene rundt vulkanen, kjører de fleste videre mot nord eller sør, og det er egentlig litt synd for hotellet er et glimrende utgangspunkt for mange flere utflukter i området. Men disse omstendighetene har ikke forhindret eierfamilien fra å ta initiativ til å forsyne hotellet ders med atskillige fasiliteter som løpende blir forbedret.

En god restaurant og pizza i steinovn

I tillegg til det deilige bassenget tilbyr hotellet resepsjon, bar og en restaurant som er meget populær blant de mange italienske gjestene, og bedre anbefaling er vanskelig å få. Innendørs bærer restauranten preg av at den ofte benyttes av bussgrupper, da hotellet utgjør et perfekt lunsjstopp på en utflukt i området. Men restauranten har også en takdekket terrasse der det er langt hyggeligere å sitte og spise. De lager forresten også en svært god pizza som er bakt i en ekte steinovn, noe som vanligvis betraktes som et kvalitetsstempel i seg selv.

Les mer om Hotel d'Orange d'Alcantara

Et deilig basseng og en herlig takterrasse

På taket finner du det deilige svømmebassenget på 5 x 11 meter med tilhørende takterrasse. Det er forholdsvis god plass rundt bassenget, og de fleste vil nok unne seg en "fridag" under den deilige, sicilianske solen. Alle etasjene er forbundet med heis.

Rom med balkong

Hotellet har totalt 34 rom som finnes i tre forskjellige kategorier: Standard, Executive og Deluxe. Rommene blir løpende renovert og skiller seg hovedsakelig fra hverandre i størrelse, standard på møbler og innredning. Alle rommene er som minimum utstyrt med aircondition, tv, telefon, safe, bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar, og de aller fleste har også en minibar.

Les om rommene på Hotel d'Orange d'Alcantara

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map