Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Francavilla di Sicilia ligger i Alcantaradalen i den nordøstlige delen av Sicilia nord for Etna og kun 1,5 km fra Middelhavskysten og det kjente Taormina. Byens opprinnelse kan dateres helt tilbake til 1092, men i dag skal den hovedsakelig besøkes hvis man er interessert i uforglemmelige naturopplevelser og fred og ro.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Opplev noe unikt og karakteristisk

Byen blomstret opp rundt klosteret San Salvatore di Placa og er den dag i dag fortsatt en historisk severdighet å besøke. Men den største severdigheter er derimot Gole di Alcantara med karakteristiske kløfter gjennom lavaklippene, hvor elva Alcantara renner og danner grotter, kulper og fossefall på veien. I dag har hele dalen naturreservat-status, og det gjøres mye for å bevare dette unike området.

Les mer om Francavilla di Sicilia

Natur vs. by

Hvis du trenger å veklse mellom naturopplevelser og større byer, er Messina og Catania kun 50 og 70 km herfra, og begge gir deg gode anledninger til å være en del av det typiske sicilianske bylivet med markeder, shopping og flere restauranter.

Sjul teksten
 
 
search map