Hotell i Forza d'Agrò på Sicilia

Baia Taormina Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Baia Taormina Hotel er bygget i en fjellskråning, og du har en fantastisk utsikt over byen Taormina og det blå havet, men byen du bor nærmest er faktisk Marina d'Agrò. Du bor ved Middelhavet og har adgang til både basseng og privat strand. Den verdensberømte byen Taormina ligger få kilometer fra hotellet, og er naturligvis et must nå du er på disse kanter, men hvis du foretrekker mindre turistifiserte byer kan vi også anbefale den sjarmerende nabobyen Sant'Alessio.

Et ideelt sted for en avslappende ferie

Baia Taormina Hotel er et lite paradis bygget inn i klippene på flere forskjellige nivåer. Hotellet er omgitt av en grønn og frodig park der du kan gå på oppdagelsesferd. I den lavest beliggende delen av hotellet finner du resepsjonen, bar og restaurant. I etasjene over ligger rommene - og i øverste etasje finner du hotellets beste suiter. Utsikten fra balkongene og terrassene er uforglemmelig, og skal du feire noe spesielt eller har du bare et ønske om skikkelig komfort, kan du velge den luksuriøse og romslige Suite Deluxe med privat terrasse og boblebad.

Nyt bassenget og hotellets spa

Hotellet har to felles svømmebasseng derav det ene er fylt med saltvann. På de store terrassene kan du sole deg og slappe av, eller du kan la deg skjemmes bort i spa- og velvære-senteret, der du blant annet kan bestille massasje og forskjellige skjønnhetsbehandlinger.

Les mer om Baia Taormina Hotel

Privat strand og shuttle-service er inkludert i prisen

Hvis du har lyst til å bytte ut bassenget med strand og havvann behøver du hverken å ta bilen eller beina fatt. Hotellet tilbyr nemlig en shuttle-service som på knappe to minutter frakter deg ned til vannet på faste tidspunkter i løpet av dagen. Stranden ligger under kystveien nedenfor hotellet.

Shopping i Taormina

Hotellet har også shuttle-service med fast kjøreplan til og fra Taorminas sentrum. Byen byr på et rikt utvalg av kaféer, isbarer og spisesteder, samt butikker i alle varianter langs den hyggelige gågaten Corso Umberto. I Taormina bør du naturligvis også besøke det gresk-romerske teateret, men vær forberedt på at du ikke har byen for deg selv, da det er mange andre som har fått samme god idé.

Besøk den sjarmerende kystbyen Sant'Alessio

Byen Giardini di Naxos er Taorminas badeby, men hvis du vil oppleve en mindre turistfylt badeby med færre suvenirsjapper kan du vende snuten mot nord. Rett bak Agrò-klippen finner du nemlig byen Sant'Alessio. I Middelalderen var Sant'Alessio tynt befolket på grunn av piratangrep fra havet. Mange forlot fiskerværet og satset heller på landbruk oppe i byen Forza d'Agrò, som er en del lettere å forsvare. Da piratene sluttet å herje opplevde mange av kystens småbyer en økonomisk blomstring, og Sant'Alessio var ikke noe unntak med sitt stigende innbyggerantall. Her kan du i dag utforske slottet som ble bygget av Alessio i perioden 1045-1118, og beundre den strategiske plasseringen av byens murer og vakttårn på odden.

Kulinarisk smaksopplevelse på Baia Taormina Hotel

Din kulinariske reise starter med frokost: her kan du gjøre som de lokale og spise deg mett på croissanter, kaker og en god granita-is med eller uten fløte (anbefales å smake dette i de varme sommermånedene), eller du kan følge dine nordiske vaner ved å plukke fra den rikholdige bufféten, der du finner både pålegg, ost, egg, yoghurt, müsli, cornflakes, frukt, juice og mye mer. Har du spesielle ønsker eller behov kan du henvende deg i resepsjonen ved ankomst, så vil de gjøre alt de kan for å hjelpe deg.

Til lunsj og middag kan du nyte de mange sicilianske spesialitetene akkompagnert av de gode og robuste vinene fra øya som restauranten byr på. Er du ikke glad i sicilianske retter kan du også velge mellom flere internasjonale retter. Både smak, duft og kryddersammensetningene gjør fiske- og skalldyrspesialitetene til en helt unik opplevelse. Du kan også oppleve kokken lage et skikkelig matlagingshow i løpet av middagen. Restauranten er elegant og lys, og fra de store vinduene har du en vidunderlig utsikt over havet. I de varme månedene kan du spise ute på terrassen - et ideelt sted for en romantisk middag i stearinlysets skjær.

Les om rommene på Baia Taormina Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map