Agriturismo i Fiumefreddo på Sicilia

La Terra dei Sogni

Superoir-rom med tilhørende balkong Bassengområdet på La Terra dei Sogni Utbrudd på Etna sett fra La Terra dei Sogni Spisested ved bassenget på La Terra dei Sogni Smak de sicilianske vinene på La Terra dei Sogni Terrasse med hagebord og -stoler Utendørsområder med hagemøbler
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor dere på et lite agriturismo rett utenfor Fiumefreddo med kort avstand til havet og vulkanen Etna. Nyt oppholdet i denne frodige oasen med Etna som bakgrunnsteppe.

Nyt forfriskende morgenbad i bassenget

Rommene, restauranten og resepsjonen ligger alle like ved det herlige svømmebassenget. Rundt bassenget er det god plass til å slikke sol, i tillegg til en del spisebord under et overbygd område der dere kan innta måltidene deres med en god flaske vin. Dere får kort avstand fra rommet deres til bassenget uansett hvor på hotellet dere blir boende.

Familiedrevet agriturismo med klassiske oppskrifter på menyen

Det er vanskelig å ikke spise til en sprekker på gårdens restaurant, der dere får servert autentiske og smakfulle retter. Gården drives av eierfamilien og noen få ansatte, og fungerer som et tradisjonelt pensjonat med solide porsjoner husmorkost inspirert av klassiske italienske oppskrifter. Vinkartet er ikke enormt, men gir dere et utvalg av øyas produksjon av røde og hvite viner - de øl-glade kan også finne noen lokale flasker på menyen (i tillegg til enkelte internasjonale merker).

Beundre eksotiske planter i drivhusene

Når dere kjører inn på eiendommen legger dere nok merke til de store drivhusene som tilhører gården. Der dyrker de eksotiske planter og blomster som f.eks. bougainvillea og callistemon (også kjent som "flaskebørst") som begge stammer fra mer fuktige klimaer og har derfor behov for andre fuktighetsforhold i luften enn Sicilias meget tørre varme - som til gjengjeld er mer behagelig for oss mennesker. Når plantene har vokst til en viss størrelse i drivhusene kan de bedre takle øyas tørre klima.

Bo i enkle rom med nødvendige fasiliteter

Rommene er enkle i innredningen, men har både aircondition, et lite kjøleskap, eget bad med toalett, dusj og hårføner, safe og tv med noen satelittkanaler. Internettilgang er også med i prisen, men fungerer best fra bassengområdet. Dersom dere velger et av Superiorrommene kan dere fryde dere over privat balkong vendt ut mot bassenget og landskapet.

Lei bil til de mange utfluktsmulighetene i området

Vi anbefaler å ankomme La Terra dei Sogni i bil, da det ellers vil bli vanskelig for dere å utforske området. Det er en togstasjon i Fiumfreddo, men det er dessverre ikke mange togforbindelser herfra. Dere får større frihet og kan bevege dere raskere rundt på øya med bil, og dersom dere er en familie/vennegjeng på fire blir kostnadene fort en del billigere enn fire togbilletter tur/retur. Hvis dere velger å besøke Catania bør dere være forberedte på mer trafikk enn i provinsen da dette er en storby med over 700 000 innbyggere.

Bestill deres ferieovernattinger på La Terra dei Sogni

Oppdag Sicilia og tilbring feriedagene utendørs i det herlige klimaet. Her får dere kort vei til flere spennende og interessante utflukter, samtidig som dere bor gjemt i rolige omgivelser midt i landskapet. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om hjelp til å bestille ferieovernattingene deres her.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map