Hotell i Ficarra på Sicilia

Villa Ginevra

Hus ved innkjørsel til Villa Ginevra Terrassen til <em>relax</em>rommene Balkong med havutsikt i hovedbygningen I dette lille huset er det to superior rom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Ginevra ligger med panoramautsikt mellom Brolo og de gamle tårnene i nærheten av havet og middelalderbyen Ficara, hvor du kan drikke espresso eller et glass vin sammen med de lokale.

Enkel tilgang

Selv om Villa Ginevra ligger på landsbygda i Nebrodi-fjellene, er det ingen grusvei å kjøre til hotellet. Det er kun 3 kilometer fra motorveien til Villa Ginevra, slik at du enkelt kan dra på mange forskjellige utflukter i løpet av ferien. Selv om motorveien er relativt nær, er det ingen forstyrrende støy fra den - og veien som fører fra motorveien til hotellet, og deretter til Ficarra, er svært lite trafikkert.

Les mer om Villa Ginevra

Lytt til vindens stemme mens du nyter sjøutsikt

Fra Villa Ficarra har du en fin utsikt over havet, de grønne åsene og Brolos vakreste del av sentrum - du kan bare se det gamle slottet og det store vaktårnet. Selv når alle hotellets 11 rom er "fullbooket", hersker stilheten over gjestenes stemmer.

Smak den gode olivenoljen fra området

Hotellet ligger på en eiendom som er flere hektar. En stor del av eiendommen er dekket av oliventrær som tilhører arten minuta messinese. Minuta betyr liten og disse olivener er veldig små. Oljen deres er fin, lys og passer veldig godt med fisk og grønnsaker. Det har ofte en ettersmak av sitron eller appelsin. I Ficarra kommune er det tre produsenter som produserer olivenoljen helt økologisk og eksporterer den til de fineste spisesteder i Europa og på den andre siden av Atlanterhavet. Oljen på Villa Ginevra er ikke sertifisert som organisk, men du vil oppdage at plantene ikke kan få mye mer enn vann fra himmelen og god luft fra havet.

Hotellet er delt inn i tre bygninger

Vilal Ginevras 11 rom er delt inn i tre bygninger. Hovedhuset dateres fra 1600-tallet og huser resepsjonen og restauranten samt 6 rom i første etasje. Rommene er enten med balkong og havutsikt eller terrasse mot fjellsiden.
Ved oppkjørselen til eiendommen er det et nyere hus villetta, som har tre gode rom med stor balkong eller terrasse samt utsikt over bukten. Litt skjult i skogen omgitt av eiketrær, er det siste lille søte hus (Casa dei Sugheri, som inneholder to rom, begge med egen terrasse/hage rett ved utgangsdøren. Disse to er de minste rommene på hotellet, og begge har mulighet for en ekstra seng på hemsen - vær oppmerksom på at stigen opp til hemsen er veldig bratt, så vi anbefaler ikke å bestille disse rommene hvis du reiser med et lite barn.

Restaurant på stedet

I byen Ficarra - 3.5 km unna - finner du tre kjente restauranter, som mange kjører opp til fra kysten på grunn av sin gode mat, men fortsatt ganske beskjedne priser. Hvis du ikke vil kjøre om kvelden, kan du også spise på stedet. Utenom sommermånedene er restauranten bare åpen i helgen, men om sommeren serveres det lokal mat hver kveld. Restauranten har både bord innendørs og på terrassen - en oppmerksom betjening sørger for å servere velsmakende retter med gode råvarer fra det omkringliggende området.

Er det en ulempe for deg som gjest at det er en restaurant på hotellet? Det kan det være. Ulempen er at en gang imellom arrangeres det bryllup på Villa Ginevra. Et bryllup i sør betyr ofte mange mennesker i sine fineste klær for å feire paret med et ekstra glass vin. Villa Ginevra har god plass, så det er ikke vanskelig å finne sitt eget rolige hjørne, men vi kan ikke utelukke at det kan være en hendelse som vil gi mer støy enn vanlig de dagene du er der. Det er imidlertid verdt opplevelsen ved å oppleve hvordan sicilianerne fester og feire sammen.

Er dette et feriehus for familier med barn?

Barna er velkomne på Villa Ginevra, og det er flere rom hvor en familie på 4 komfortabelt kan bo. Bassengområdet, som var forberedt på sommeren 2019, er deilig med god plass, havutsikt og et basseng for barna, som er koblet til det større bassenget for de voksne.
Hvis du vil vandre i skogen og la dem oppdage reir, rev og lære trærne å kjenne, så er Villa Ginevra et godt utgangspunkt. Her finner du også Ninos far som passer eiendommen og grønthagen, hvor du er velkommen til å være nysgjerrig på plantene han pleier og dyrker.
Oppe i fjellet finner du enda flere opplevelser som virkelig kan være store for barna (og for de voksne): Cataafurco-fossefallene og Argumusco-høyden er blant naturopplevelsene du kan komme til uten å gå for langt ... og hvis dere elsker å vandre er det mye mer som vente dere under ferien på Villa Ginevra.

Praktiske rom med A/C og Wi-Fi

Rommene er innredet i en helt annen stil enn bygningene. De har enkle moderne linjer, komfortable madrasser og er utstyrt med A/C, Wi-Fi, TV, minibar og bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Villa Ginevra

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map