Agriturismo i Ficarra på Sicilia

San Noto Antica Residenza di Caccia

Junior Suite
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

San Noto Antica Residenza di Caccia ligger 400 meter over havets overflate i fjellene mellom Brolo og Ficarra med utsikt over Nebrodi-fjellenes frodise fjellvegger og havet.

Siciliansk gjestfrihet i autentiske rammer

Her bor Stefania med sin familie og med sin rolige hund. Deres produksjon er alt fra olivenolje og nøtter til appelsiner og andre frukttrær. Utover dette finnes det en vakker kjøkenhage som dekker familiens egne behov. Stefania koser deg dessuten med å lage sin egen såpe med naturlige ingredienser og råvarer.

Les mer om San Noto Antica Residenza di Caccia

I nærhet til spisesteder og kort avstand til stranden

I hagen foran huset finner du det lille bassenget. Men ellers befinner du deg 5-7 km til strendene i Brolo og Gliaca di Piraino hvis du har lyst til å ta deg en frisk dukkert i havet. Nærmeste restaurant ligger ca. 700 m fra gården, ellers finnes det andre i en avstand på 2 km.

Komfortable rom med utgang til terrasse

På stedet er det kun 5 rom som har blitt til der det engang lå en gammel olivenpresse. Alle rom har inngang fra den store fellesterrassen, hvor du kan sitte og nyte utsikten over havet og noen av de Eoliske Øyene. De er hyggelig innredet og er møblert med antikviteter fra 1800-tallet. Hvert rom har sitt eget bad med toalett, dusj og hårføner. Alle har aircondition, et lite kjøleskap og flatskjerm-tv.

- De tre Standard-rommene har dobbelseng og eget bad med toalett og dusj. Det er mulig å sette inn en barneseng.
- Den eneste Junior Suite har dobbelseng og en enkeltseng samt bad med toalett og dusj.
- Det er også en Suite som består av to separate soverom, der det er to enkeltsenger og det andre har dobbelseng og bad med toalett og dusj. Dette rommet er også egnet for rullestolbrukere.

Rommene på San Noto Antica Residenza di Caccia

Dobbeltrom

Rommet Il Vecchio Forno er ca. 19 m² og har inngang fra den store fellesterrassen mellom huset og bassenget, hvor du kan se over havet og til de Eoliske Øyene. Badet i dette rommet er egnet for personer i rullestol.

Dobbeltrom (superior)

Rommet Le Botti er ca. 23 m² og har inngang fra den store fellesterrassen mellom huset og bassenget hvor du kan se over havet og de Eoliske Øyene.

Dobbeltrom (deluxe)

Rommet Il Frantoio er ca. 25 m² og har felles inngang med Junior Suiten som ligger rett ved siden av. Inngangen er fra den store fellesterrassen mellom huset og bassenget, hvor du ser over havet of til de Eoliske Øyene. Vinduet vender mot gården, dalen og havet.

Juniorsuite

Junior Suite rommet er ca. 30 m² og kan gjeste opp til 3 reisende i èn dobbelseng og èn enkeltseng. Du har inngang til rommet fra fellesterrassen som vender mot havet, mens vinduene vender mot fjellskråningen.

Suite

Suite rommet er ca. 37 m² og består av soverom med dobbelseng, soverom med to enkeltsenger og et bad. Badet er romslig og egnet for personer i rullestol.

Hele gården med 13 soveplasser

Du kan leie alle fem rommene slik at du får bassengområdet helt for deg selv. Du kan da bruke felleskjøkkenet til å tilberede lette måltider til lunsj eller middag. Ved kjøkkenet er det en uteplass med bord og stoler - det blir mer komplisert å samles hvis været ikke skulle holde sine sørlige sommerløfter. Vær oppmerksom på at eieren bor ved siden av og sørger fortsatt for frokost, som er inkludert i prisen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map