Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ficarra er en nydelig middelalderby som ligger i Nebordi-fjellene ca. 5 km fra Brolo hvor man finner nærmeste strand.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Byen fremstår som rennovert og skiller seg fra mange av de andre fjellbyene i området: kommunen har investert i årtier over 60 % av byens budsjett for "kultur", noe som betyr at de viktigste gatene og festningen over byen og de gamle veiene har blitt vedlikeholdt og pusset opp. Dessuten er Ficarra hjemmestedet for en folkloristisk gruppe, som har tatt med Nebordi-fjellenes musikalske tradisjoner verden rundt.

Les mer om Ficarra

Rett ved byens sentrale plass finner man to restauranter, kiosker og kaféer hvor de lokale drikker sin espresso eller et glass vin mens de spiller kort. På Ristorante La Badia er maten rustikk og god og til en rimelig pris. Her serveres det kjøttretter, pølser og oster fra området. På den andre restauranten - Il Barone - har vi ikke hatt mulighet til å prøve maten, da den var stengt pga. ferie, men vi har hørt at den skal være veldig raffinert og har god fisk.

Sjul teksten
 
 
search map