Villa i Cinisi på Sicilia

Villa Carta

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Carta ligger i Cinisi kommune og har en flott utsikt over landskapet og kystlinjen fra Punta Raisi til Castellammare-bukten.

God beliggenhet

Her bor du ca. 1 km fra nærmeste butikker og spisesteder. Det er ca. 3 km til nærmeste strand, ca. 5 km til Palermos flyplass og ca. 30 km fra Palermos sentrum.

Les mer om Villa Carta

Hus med sjel og stil

Villa Carta er bygget med tradisjonelle byggmaterialer for området og med et ekstra øye for detaljene. Steinen cotto og treet er kombinert. Huset har sjel, møbleringen er utsøkt og elegant, hagen byr på en flott plen og middelhavsplanter samt et basseng med tilhørende terrasse.

Nær flyplassen

Vær oppmerksom på nærheten til Palermo flyplass. Det gir sjeldent noe problemer med lyder, men villaens dører og vinduer er allikevel uansett lydisolerte i tilfelle.

Villa med 10 soveplasser
- Villaen er fordelt på to etasjer og har store verandaer i tre og stein. Du har inngang til en stor og godt møblert stue, som er oppdelt i flere områder med sofaer og sofastoler, hvor du også finner en steinpeis beliggende under trappen som fører opp til etasjen over. Fra stuen har du adgang til spisesalen og til en gang hvor du kommer deg til kjøkkenet som er innredet med karakteristiske sicilianske detaljer, og til to soverom med dobbelseng. Ved siden av kjøkkenet er det et vaskerom og en trapp som fører ned til vinkjelleren, hvor eierne oppbevarer sine viner som gjestene kan få gleden av å kjøpe flasker og andre produkter å ta med deg hjem. Det ene soverommet i første etasje er veldig romslig og har utsikt mot hagen samt egen garderobe og bad med toalett og dusj, det andre rommet er like romslig og er velinnredet, men har ikke et privat bad. Stadig i 1. etasje finnes det også et flott bad med toalett og badekar.

I andre etasje finner vi to stuer med sovesofa til to personer. I 3. etasje er det også et soverom med dobbelseng og to soverom med to enkeltsenger i hvert rom samt bad med toalett og dusj. Alle rommene i 2. etasje har utsikt over hagen og horisonten.

Utendørs er det, som tidligere nevnt, en flott hage og også et utendørskjøkken med grill og ovn. Ved grillen er det et spisebord og en benk i murstein.

Villaen er utstyrt med aircondition i alle rom (og med radiatorer til eventuelle vinteropphold). Videre fines det vaskemaskin og oppvaskmaskin samt tv. Ved villaen bor det en gartner og vaktmester som steller hagen og ellers villaen. Her kan du bestille besøk av en kokk mot avtale og betaling samt en tjenestepike for rengjøringshjelp om det trengs.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map