Feriebolig i Cefalù på Sicilia

Terrazza Lara

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På Terrazza Lara bor du ved Cefalùs gamle havn og den fine stranden, som strekker seg et par kilometer mot Palermo. Noen få skritt ut fra døren finner du de første restaurantene og kaféer, og du er heller ikke langt unna butikkene. Flere restauranter finner du i de gamle gatene og mot den flotte plassen som har domkirken som hovedattraksjon og langs havpromenaden.

Er bilen nødvendig? Ikke til badeferie her i byen

Velger du Cefalù for å ha badeferie er ikke bil nødvendig. Du kan komme med tog til byen og deretter benytte deg av toget til å bevege deg langs kysten for å f.eks besøke Termini Imereses koselige sentrum., Messina eller storbyen Palermo. Med bussen kan du også komme deg opp til middelalderbyen Castelbuono i Madonie Naturreservatet. Med hurtigbåt kan du seile ut til øyen Ustica. Hvis du velger å komme med bil, vær oppmerksom på at du ikke kan parkere like ved leiligheten. Du kan enten parkere ved Piazza Colombo (som ligger ca. 300 meter unna), lengre unna sentrum eller ved den nye havnen.

Les mer om Terrazza Lara

Fin leilighet med like fin terrasse

Leilighetens plassering langs den sentrale veien via Bordonaro fører ikke noe støy herfra, ettersom leilighetens vinduer vender mot havet og klippene, der byens gamle bymurer ligger. Leilighetens terrasse er på ca. 8 m², og her er det også en balkong som kjøkkenet vender ut til. Leiligheten er dessuten utstyrt med aircondition, vaskemaskin og to bad, noe som gjør det ideelt for to vennepar som reiser sammen.

Leiligheten på Terrazza Lara

Treroms-leilighet med 3/4 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

Leiligheten er ca. 65 m². Fra inngangen kommer du inn til en flott og lys stue med sovesofa, som har utgang til den store terrassen med havutsikt, hvor du kan sitte og spise eller bare sole deg. Videre finnes det et kjøkken (fire gassplater, ovn og kjøleskap samt god arbeidsplass), som har utgang til balkongen med havutsikt, et lite rom med enkeltseng, soverom med dobbelseng og to bad med toalett og dusj samt hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map