Feriebolig i Cefalù på Sicilia

Terrazza Giudecca

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her er det snakk om en leilighet som ligger på fjerde etasje midt i Cefalùs historiske sentum. Leiligheten har en fantastisk havsutsikt fra den 18 m² store terrasse hvor man kan sitte uforstyrret og nyte den fantastiske sicilianske råvarene, for ikke å snakke om den glimrende rødvinen og hvitvinen.

Nærhet til by og strand

Man bor i hjertet av Cefalù rett ved klippen og i kort avstand fra den gode sandstranden. Man er her rett ved forretninger, restauranter, vinhandlere og byens severdigheter. Nærmeste parkeringsplass ligger ca 100 meter herfra -kun de lokale med parkeringstillatelse- kan parkere eller kjøre foran huset.

Les mer om Terrazza Giudecca

Toromsleilighet med 4/5 soveplasser:

- Leiligheten er til tross for den gode beliggenheten meget enkelt møblert. Den består av stue med tv og en liten sovesofa, smalt soverom med dobbelseng, bad med dusj, mindre rom med to senger og kjøkken. Leiligheten er utstyrt med aircondition, tv og vaskemaskin. Fra gangen er det utgang til en smal balkong som fører til en terrasse med havsutsikt samt bord og stoler. I leiligheten er det et til avlukket rom som utelukkende benyttes til oppbevaring av eierens innbo.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map