Hotell i Cefalù på Sicilia

Hotel Villa Gaia

 
Hotel Villa Gaia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Gaia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cefalù her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Villa Gaia har en perfekt beliggenhet

Hotel Villa Gaia har utsikt over havet og Cefalùs strand, og ligger mindre enn 600 meter fra byens historiske sentrum. I høysesongen har beliggenheten den fordelen at du kan nyte mer ro og fred i kveldstimene enn hvis du bor midt i sentrum. Rett utenfor Hotel Villa Gaia er det en bussholdeplass der du kan ta bussen til sentralbanestasjonen og mange andre steder. Sentrum er virkelig verdt et besøk, og i den eldgamle bykjernen hersker det en deilig, avslappet stemning. Noe av det beste med byen er at stranden ligger midt i gamlebyen. Det er med på å gjøre Cefalù til et unikt sted å dra på ferie.

Kultur, historie og byliv på ferien din i Cefalù

Katedralen er et skikkelig blikkfang og er byens største attraksjon for feriegjester. Den bærer preg av de mange forskjellige sivilisasjonene som har etterlatt sine spor på Sicilia i løpet av århundrene; normannerne, romerne, grekerne og araberne. Den historiske delen av byen og området rundt den har en livlig atmosfære, og du finner mange kaféer, restauranter, butikker og iskiosker. Det er vakre strender over alt i byen, akkurat som det er vakre strender over alt på Sicilia. 150 meter fra Villa Gaia finner du din private "lido" (strand-service) med en solseng og en parasoll som venter på deg.

Deilig gjestfrihet, enkle fasiliteter

Villa Gaia er et hotell uten overdrevne dikkedarer. Du kan med andre ord forvente en meget utmerket og komfortabel service, men begrensede fasiliteter. Beliggenheten og gjestfriheten er noe av det aller beste ved dette hotellet. Når du står opp om morgenen kan du om sommeren nyte frokosten din ute på terrassen, mens du om vinteren inntar den innendørs. Frokosten består av et fint utvalg av forskjellige produkter, og du kan kjøpe espresso hele dagen i hotellets bar. Lette snacks og forfriskninger serveres også ute på terrassen. Du kan enkelt og gratis parkere tett på hotellet, og det er gratis Wi-Fi tilgjengelig i fellesområdene.

Les mer om Hotel Villa Gaia

Tradisjonelle rom i Middelhavsstil

Villa Gaia er et lite hotell og har kun 12 komfortable rom. Forskjellige romtyper er tilgjengelige, inkludert suiter. Noen av dem har balkonger med havutsikt, andre har utsikt over hagen. Alle rom har som minimum aircondition, satellitt-tv, oppbevaringsboks til bærbar pc, skrivebord, balkong og eget bad med dusj (noen med hydromassasje-funksjon) og hårføner.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Atelier Sul Mare-Museum Hotel

Castel di Tusa, Sicilia

Dioscuri Hotel

Agrigento, Sicilia

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia, Sicilia

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært på Sicilia

search map