Hotell i Cefalù på Sicilia

Hotel Alberi del Paradiso

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På hotellet blir du tatt godt vare på av det hyggelige personalet som bidrar til den uformelle atmosfæren. I tillegg til et herlig basseng å avkjøle seg i finner du en restaurant på hotellet som serverer lokale spesialiteter.

Finn din personlige favoritt

Et stykke utenfor Cefalùs historiske sentrum (ca. 1,3 km) ligger dette populære hotellet. Stilen er kanskje så klassisk som den kan bli i Italia og personalet er av den serviceinnstilte og vennlige typen. Her kommer du til å bli tatt godt vare på og kan se frem til en så avslappende ferie som mulig. Store deler av hotellet er omkranset av en frodig hage med skyggegivende trær du kan sitte under mens du nyter en drink fra baren. Hotellets egne restaurant, Al Capone, serverer flere tradisjonelle retter i tillegg til andre smakebiter fra Middelhavet, lekkert tilberedt av bl.a. kjøkkensjefen Roberto Bonvissuto. Her finner du en romslig spisesal i tillegg til en utendørsterrasse, så du får muligheten til å spise under åpen himmel når været tillater det.

Få et glimt av havet

Alberi del Paradiso har et lite utendørsbasseng med solsenger utplasserte på treterrassen som omgir bassenget. Trærne gir deg naturlig skygge dersom du skulle ønske et avbrekk fra solen, og nede i det ene hjørnet kan du til og med få et glimt av havet. Hvis du ønsker bedre havutsikt kan du gå til den herlige sandstranden der hotellet har en privat del; der får du havutsikt så langt øyet rekker.

Når sulten melder seg kan du fortsette langs strandpromenaden som tar deg rett inn til gamlebyen, der du finner flere koselige butikker, barer og restauranter. Eventuelt kan du bli værende på hotellet og utfordre reisefølget ditt til et slag tennis eller ta en runde på treningssenteret før du senker skuldrene med en massasje i hotellets lille spa-avdeling.

Greit å vite

Som gjest kan du benytte deg av gratis transport til Cefalù og stranden, bare hør i resepsjonen hvilke tider dette er tilgjengelig. Ettersom hotellets tomt er stor og bygget i etasjer finnes det en del trapper i området, bl.a. til bassenget.

Du bor i komfortable rom

Det finnes 55 enkle, men komfortable rom på Alberi del Paradiso.

Hvis du ønsker to enkeltsenger fremfor en dobbeltseng er ikke dette noe problem så lenge det forhåndsbestilles. Alle rommene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, minibar, Wi-Fi, safe og eget bad med dusj/badekar.

Les mer om Hotel Alberi del Paradiso

Les om rommene på Hotel Alberi del Paradiso

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map