Hotell i Cefalù på Sicilia

Cefalù Sea Palace

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Perfekt beliggenhet på stranden og nær sentrum

Cefalù Sea Palace ligger på den best mulige stedet, 15 meter fra det turkise havet med en privat strand og en kort spasertur fra sentrum av Cefalù.

Hvis du ennå ikke har skrevet Cefalù på "må-se" -listen din i forbindelse med planleggingen av ferie på Sicilia, bør du gjøre det. Den gamle byen har en fin, avslappet atmosfære, og er unik på den måten at den historiske delen av byen ligger rett ved siden av stranden. Bor du på Cefalu Sea Palace, bruker du mest sannsynlig hotellets egen private strand, hvor en solseng venter på deg.

Fra Cefalù Sea Palace har du en vakker utsikt over katedralen

Cefalu hovedattraksjon er katedralen, den har du en fin utsikt over når du bor på Sea Palace. Den er preget av de mange ulike kulturelle påvirkninger som har vært på Sicilia gjennom historien: Normanisk, romerske, gresk og arabisk. I den historiske delen av byen og området rundt, vil du finne en koselig atmosfære og mange restauranter, espressobarer, isbarer og butikker.

Les mer om Cefalù Sea Palace

Alt du trenger finner du på Cefalù Sea Palace

Her er du nesten garantert en ferie av perfekt kvalitet. Det er opp til deg å slappe av og bare nyte fasilitetene og tjenestene vi tilbyr deg.

Når du står opp om morgenen, kan du starte dagen med å velge blant de mange produktene i frokostbuffeen. Du kan nyte frokosten både inne og ute på gårdsplassen. Når du har spist og drukket din cappuccino og er fylt med energi for dagen som kommer, er stranden med solsengen din et godt alternativ. Hvis du foretrekker litt mer fredelige omgivelser, dra til lagunebassenget, hvor du ikke trenger å flytte deg ut av solsenger. Barens personale vil nemlig gjerne servere forfriskninger til deg.

SPA og velvære på Cefalù Sea Palace

Hvis du ønsker å skjemme deg selv enda mer bort, tilbyr Sea Palace et vakker velværesenter med badstue, tyrkisk bad, boblebad, treningsstudio og - hvis du liker det - skjønnhetsbehandlinger og massasje. På kvelden kan du velge å gå ned til det historiske sentrum, der det er mange forskjellige trattoriaer, barer og restauranter å velge mellom. Men du kan også bli på hotellet og få servert middag på restauranten på taket, hvor du har utsikt over byen og havet. Ikke dårlige omgivelser å nyte den deilig middelhavsretten i.

Levende musikk i baren etterpå vil sikkert fullføre dagen og kvelden.

Alle rommene har en romslig balkong

Hotellet har 83 svært komfortable rom og suiter. De har alle de følgende fasiliteter: resepsjon, salong, air condition, satellitt-TV, minibar og balkong. I fellesområdene finner du gratis Wi-Fi. Badene har badekar og dusj.

Les om rommene på Cefalù Sea Palace

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Cefalù Sea Palace

Les personlige anmeldelser av Cefalù Sea Palace som ligger på Sicilia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Cefalù Sea Palace. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Cefalù Sea Palace

Bedømmelse av Cefalù Sea Palace

Les mer

Bedømmelse av Cefalù Sea Palace

Les mer
 
search map