Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Beundre den gamle festningen og den normanniske katedralkirken i byen, som er med på å danne byens karakteristiske profil. Nyt forfriskninger og synet av den imponerende kirken på en av de tradisjonelle kaféene på det palmedekorerte torget foran kirken (som for øvrig er oppført av den normanniske kongen, Roger den Andre).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Tilfredsstill alle sansene

Langs byens hovedstrøk finner dere atskillige butikker fylte med keramikkprodukter og andre spesialiteter fra området. Lykkeliggjør vinkjennerne blant dere, og besøk "La Corte dei Golosi" er meget interessant enoteca som ligger på Piazza Duomo, og et av mange vinforretninger som har dukket opp her de siste årene. La de italienske smakene overvelde dere på en av de mange gode og sjarmerende restaurantene som stiller med fiske- og pastaretter som deres spesialiteter. Det er en god idé å bevege seg litt lengre opp i byen,i de små hyggelige gatene å finne restauranter og pizzeriaer, hvor de i høyere grad tar vare på de sicilianske tradisjonene - og prisene er mindre beregnet på turister med fete lommebøker - enn nede ved strandpromenaden.

Les mer om Cefalù

Se Cefalù fra oven

Ethvert besøk i Cefalù bør inkludere en tur opp på den berømte klippen La Rocca som ruver majestetisk over byen. Husk å ta med dere godt med vann og gå før solen står på sitt høyeste, for med sine 270 m.o.h. er ikke bratte La Rocca akkurat en tur i parken - hvert fall ikke i sommervarmen. La dere fascineres av Dianas tempel som sies å ha blitt konstruert omtrent 400 år f. Kr. på toppen av klippen. Nyt også den billedskjønne utsikten over Cefalù og det turkise Middelhavet.

Transport og utflukter

Besøk både Palermo og Messina - og alt imellom - ved å hoppe på et tog fra den sentrale togstasjonen, ikke langt unna domkirken. Cefalù er også et meget godt utgangspunkt for å besøke Madonnie fjellene som ligger i bakgrunnen av byen, eller hva med å hoppe i leiebilen og besøke naturreservatet Lo Zingaro ytterst på Sicilias spiss?

Bestill deres ferieovernatting på Cefalù

Bruk søkemotoren på toppen av denne siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Cefalù og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map