Feriehus og hoteller i Cava d'Aliga

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cava d'Aliga er en liten kystby beliggende i Ragusa provinsen. Her har mange sine sommerhus og kommer hit hele sommeren. Du vil merke stor forskjell på byen fra vinter til sommer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Rolige perioder

Om vinteren er det stort sett ingen andre enn landsbyens egne innbyggere, som befinner seg her. På våren og høsten er det mer koselig, men absolutt ikke så travelt som om sommeren når alle hus er bebodd.

Les mer om Cava d'Aliga

Stranden

Byens strand består av en fin gul sand og det er en sann fornøyelse å se på bølgene som kommer igjen og igjen. I juli og august er stranden full av mennesker og på kveldene er det en liten kiosk som gjør alt for å lagt merke til (musikk og Støy). Slik har det hvertfall de siste årene. Til tross for at byen ikka har mange severdigheter, bor du allikevel ved en deilig strand i kort avstand fra mange kulturelle severdigheter og flotte områder.

Sjul teksten
 
 
search map