Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilia

Villa Patrizia

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Patrizia ligger i Castellammare del Golfo's høyeste del som er omkranset av en grønn hage med et lite -men forfriskende- svømmebasseng. I hagen finnes grill og parkeringsplass.

Finn den kunstneriske stranden

Det er ca 1,5 km fra Villa Patrizia til Castellammares stemningsfulle sentrum med dens gode spisesteder og caféer. Skal man til stranden, så skal man være forbredt på å gå -eller kjøre- 2,5 km for å komme til den nærmeste stranden. Mange flere kunstneriske strender finnes ved Scopello (5 km), som er inngang til Lo Zingaro naturreservat.

Les mer om Villa Patrizia

Om du trenger assistense er eieren bare noen trappetrinn ned

Eieren bor i første etasje av denne villaen og står gjerne til rådighet -snakker godt engelsk- for anbefalinger og råd om utflukter og spisesteder. I tillegg til eierens egne bolig, så har villaen tre ferieboliger som er utstyrt med aircondition i soverommene og privat utendørs terrasse.

Leilighetene på Villa Patrizia

Treromsleiligheten Edera med 4 soveplasser (1 etg med dekket terrasse)

er på ca 45 m². Den består av stue med kjøkkenkrok med tv og aircondition, soverom med dobbelseng, lite rom (uten vindu) med køyeseng, bad med toalett og dusj, samt veranda med bord og stoler.

Fireroms-leilighet Bouganvillea med 6+1 soveplasser (2. etasje med terrasse)

er ca. 160 m² med aircondition, og det er inngang til leiligheten langs en utendørs trapp som fører til 2 etg. Her finner man en romslig og lys stue med kjøkkenkrok med utgang til terrasse med utsikt over hagen og det blå havet i det fjerne, soverom med dobbelseng, samt privat bad med toalett og dusj, soverom med to enkelsenger, soverom med køyeseng og et til bad med toalett og badekar. Det er mulig å sette to ekstra soveplasser mot tilleggsbetaling.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map