Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilia

Terrazze Dolce Vita

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et vakker sentrum med gjestfrihet på topp

Castellammare del Golfo er en av de vakreste kystbyene på Sicilia - årsaken er ikke imponerende greske templer, romerske teatre og heller ikke store katedraler eller slott. Castellammare del Golfo har en intim skjønnhet, et harmonisk utseende med vakre, men beskjedne herskapshus som ligger langs hovedveien og de parallelle gater mot halvøyas spiss, der veien slutter ved et lite torg overfor byens slott. Gatene er fulle av liv hele året og byens økonomi er ikke avhengig av de tilreisende turister. Gjestfriheten som du vil oppleve i byen er mest forbundet med en stolthet for byen og en felles vilje til å få deg til å føle deg velkommen.

Ankomst med bil eller offentlig transport

Byens jernbanestasjon ligger to kilometer fra sentrum og overfor den lange fine sandstranden i Alcamo Marina. Det er busser som kjører regelmessig og ofte fra sentrum til stasjonen (og dermed byens største strand) og det gjør de døgnet rundt. Planlegger du en rolig og avslappet ferie, kan du enkelt bo i byen og arrangere utflukter uten bil, ettersom du kan komme til Palermo og Trapani med tog, og du kan oppdage Lo Zingaros vakre landskapet og kystlinjen med båt fra havnen. Hvis du ankommer med bil, kan du parkere på offentlige parkeringsplasser, enten gratis i de trange sidegatene eller mot en liten kostnad på de stedene som er merket med blå striper. Å ha en bil vil bety at du enkelt kan komme deg ut og oppleve Segesta templer og greske teater, Erices middelaldersentrum, saltgruvene i Marsala, Mazara del Vallos barokke sentrum og de mange utkikkspunkter som vil gjøre deg målløs av beundring.

To velutstyrte leiligheter med terrasse

Leilighetene er nylig renovert i 2016. De ligger begge på bygningens øverste etasje, og de deler den store terrassen som vender mot havet. Den største av dem har også en terrasse med utsikt over hustakene og rådhuset - det er verdt å merke seg at det bare er en terrasse med utsikt over sjøen, og at den er delt i to med vaser og planter, slik at gjestene i de to leilighetene har hver sitt private område. Begge leilighetene har aircondition, wi-fi, kjøkkenkrok med komfyr og kjøleskap med fryser samt flatskjerm-TV. Som nevnt er det en felles terrasse, hvor det er et privat bord, stoler og to solsenger for hver leilighet. På den måten kan du nyte både mat og det gode været utenfor, uten å måtte dele fasiliteter.

Leilighetene på Terrazze Dolce Vita

Toromsleilighet Terrazza sul Mare med 2 soveplasser

Leiligheten Terrazza sul Mare ligger i tredje etasje i bygning fra middelalderen - ingen heis, så vi anbefaler den ikke til funksjonshemmede. Leiligheten er ca. 30 m² og har tilgang til en terrasse på ca. 12 m². Den består av en liten stue med kjøkkenkrok (med komfyr og kjøleskap med fryser) og sofa, TV og tilgang til terrasse med havutsikt, hvor du finner hage bord, stoler og to lenestoler, dobbeltseng og vindu med havutsikt, bad med toalett og dusj.

Toromsleilighet Terrazza dell'Orologio med 2 soveplasser

Leiligheten Terrazza dell'Orologio ligger i tredje etasje i bygning fra middelalderen - ingen heis, så vi anbefaler den ikke til funksjonshemmede eller familier med små barn. Leiligheten er ca. 30 m² og har tilgang til to terrasser, en med havutsikt på ca. 8 m² og den andre mot rådhuset på ca. 10 m². Den består av spisestue kjøkken (med stekeovn og kjøleskap med frys), stue med to senger i en sovesofa, TV og tilgang til terrasse med havutsikt, hvor du finner to solsenger, bad med toalett, dusj og soverom med dobbeltseng og tilgang til terrasse med hagebord, stoler og utsikt over byen.

Fireromsleilighet Terrazza sul Mare samt toromsleilighet Terrazza dell'Orologio med 4/6 soveplasser

Du kan leie begge leilighetene samlet og ha hele etasjen til din disposisjon.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map