Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilia

Appartamenti Pescatore

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Appartamenti Pescatore ligger i det hyggelige sentrum av Castellammare. Fra den store leiligheten kan du nyte den spektakulære utsikten over havnen og havet sin kun ligger 150 meter fra huset. I nærheten og i hele byen er det mange muligheter for innkjøp og for å smake på spennende siciliansk mat. Du kommer ikke til å savne god mat i Castellammare del Golfo.

Familieferie i Castellammare del Golfo

Ikke noe basseng og ikke noe fornøyelsespark her, men allikevel kan du ha en god ferie med din familie. Fra byens havn kan du seile med privt båt langs kysten og oppleve naturreservatet Lo Zingaro, gode strender og vakre klipper mot vest. I bil eller buss kan du komme til den brede, lange og barnevennlige sandstranden mellom byen og Alcamo Marina. Eller så kan du kjøre til Segesta (gresk tempel og teater) og med samme billett til Selinuntes templer og fra byens togstasjon kan du kjøre til Palermo og oppleve storbyens gatemarkeder som Ballaro og Vucciria.

Les mer om Appartamenti Pescatore

Lys leilighet tett på byens liv og spisesteder

Her bor du midt i byen med maleriske omgivelser. Nedenfor trappen finner du via Gardibaldi, hvor det er kafèer og spisesteder. Få skritt opp bakken befinner du deg på 4 canti som betraktes som byens sentrum. Du er ihvertfall rett ved rådhuset og den kommunale parken. I motsatt retning, sltså mot vannet, går du ned mot borgen og før det kan du gå ned mot havnen på den ene siden, eller mot byens beste strand ved Piazza Petrolo på den andre.

Leilighetene på Appartamenti Pescatore

Fireromsleilighet med 5/6 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

Leiligheten ligger i 3. etasje, men den er såpass høy at det er som å være i 4. Den ble nylig rennovert i 2015 og er ca. 95 m² stor. Den består av stue med kjøkkenhjørne (komfyr med gassplater, lite elektrisk ovn og vannkoker) utgang til terrasse med bord og stoler og med havutsikt, tre soverom med to enkeltsenger som lett kan samles til en dobbelseng, to bad med toalett og dusj (der det ene har vaskemaskin)

Fireromsleilighet med 4/5 soveplasser (med hems og balkong)

Leiligheten ligger i 3. etasje, men den er såpass høy at det er som å være i 4. Den ble nylig rennovert i 2015 og er ca. 45 m² stor. Den består av en stor stue med kjøkkenhjørne (komfyr med gassplater, liten elektrisk ovn og vannkoker), bred sovesofa og utgang til balkong. En trapp fører opp til hemsen hvor det er to soveplasser. Badet er utstyrt med toalett og dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map