Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Flott beliggenhet

Castellammare del Golfo ligger vakkert til i en bukt ca. 65 km vest fra Palermo. Byen var en tidligere et viktig senter for tunfiske, men er i dag kjent for sin vakre beliggenhet.

Kart over Castellammare del Golfo

Klikk på kartet for å se beliggenheten til feriehus i byen og få en oversikt over dette området av Sicilia, den nærmeste flyplass, osv.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Masse liv

Byen har ca 15 000 innbyggere og man finner alt hva en kan tenke seg; restauranter, pizzeriaer, handlemuligheter av alle slag, masse av liv og aktiviteter.

Les mer om Castellammare del Golfo

Atmosfære og bademuligheter

Her er det mange karakteristiske og koselige gater, men byen har ikke de store severdighetene. Castellammare del Golfo er mer for deg som ønsker å oppholde deg på et sted med atmosfære, rett ved deilige strender. Strendene ved Scopello eller San Vito Lo Capo er fantastiske og enda nærmere (bare 2 km) ligger den deilige lange sandstranden i La Plaja. I sentrum nedenfor Pizza Petrolia, finner du en liten sandstrand, men den holdes ikke like ryddig og ren som La Plaja.

Enestående utsikt

På vei mot Scopello kan du fra toppen av fjellet, rett vest for Castellammare del Golfo, oppleve en fantastisk utsikt over hele golfen og byen.

Utfluktsmuligheter

Fra Castellammare del Golfo er det togforbindelser (togstasjonen ligger ca. 3 km fra sentrum) til og fra Palermo, mot øst og vest, til og fra Trapani. Du er heller ikke langt fra spennende utfluktsmuligheter som f.eks Segesta, Erice, hva med en tur inn i landet til Alcamo eller småbyene som f.eks Calatafimi og Salemi (med ruiner fra den byzantiske basilika).

For deg som ønsker å få med deg alt, kan vi anbefale guidede turer på Sicilia, som våre samarbeidspartnere tilby. Her vil du oppleve øyas beste severdigheter og attraksjoner i selskap med en lokal sertifisert guide.

Hoteller, ferieleiligheter og villaer i Castellammare del Golfo

Du kan raskt finne ledige feriehus i Castellammare del Golfo ved å bruker søkemotoren øverst på siden her. Den inneholder hele vårt utvalg av håndplukkede hoteller, ferieleiligheter og villaer på Sicilia. Bare angi feriedatoene dine for å få en rask oversikt over tilgjengelige ferieboliger. Har du spesielle ønsker, for eksempel beliggenhet eller fasiliteter, kan du føre dem opp i de utvidede søkemulighetene.

Vi streber etter å finne feriehus på Sicilia, hvor våre gjester får mulighet til å oppleve det autentiske Italia. I tillegg, takket være våre dyktige reisekonsulenter med mange års erfaring i øyas kultur, severdigheter og opplevelsesmuligheter, guider de deg til å finne den rette turen for deg. Hvis du trenger inspirasjon eller hjelp, er du derfor hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Flyplasser og lokal transport

Nærmeste flyplass liggerer ved Palermo, Sicilias hovedby. Denne flyplassen har spesielt i sommersesongen gode forbindelser til flyknudepunkter i Italia, men også i resten av Europa. Med en enkelt mellomlanding underveis kan du derfor som regel finne et fly her fra Norge. Du kan også sjekke ut forbindelsene til Trapani Flyplass, som ligger bare noen få kilometer lenger unna. Ryanair har noen ruter her.

Selv om det er en jernbanestasjon i Castellammare del Golfo med forbindelse til Palermo og Trapani, gjør plasseringen noen få km utenfor byen, at det kan være litt problatisk å komme til byen og rundt i løpet av ferien med offentlig transport. Det går buss fra byen ut til jernbanestasjonen, men det er ikke alltid den passer med toget. Så du i stedet ta en taxi. Det er selvfølgelig også mulig å bestille leiebil på Palermo Flyplass hjemmefra. Da kommer du både lett frem til feriehuset og har mer frihet til å utforske øya i løpet av ferien.

Bestill en pakkereise til Sicilia med fly, overnatting og evt. leiebil

Det er enkelt å bestille en ferie i Castellammare del Golfo på Sicilia her hos In-Italia Reiser som inkluderer fly, overnatting og eventuelt en leiebil. Du begynne bare å søke etter "Fly + opphold" i søkemotoren øverst på siden, så ender du opp med en komplett reise. Dette er like billig som å sette sammen en reise selv fra forskjellige steder,og ikke minst tryggere. Din pakkereise vil bli dekket av Reisegarantifondet og pakkereiseloven samt vår utvidede reiseforsikring.

Finn ut hvordan du kan bestille en reise til Sicilia med In-Italia Reiser her

Sjul teksten
 
 
search map