Agriturismo i Carlentini på Sicilia

Agriturismo Badiula

Det store bassenget på La Badiula Utsikt till Etna Basseng omgitt av frodig hage Den lille fotbollplenen Terrasse foran resepsjonen Resepsjonen Resepsjonen Restaurant Restaurant Restaurant Den nye <em>baglio</em> med leiligheten Den nye <em>baglio</em> med leiligheten Den nye <em>baglio</em> med leiligheten Egen terrasse til leiligheten Egen terrasse til leiligheten Egen terrasse ved inngangen til leiligheten Egen terrasse til leiligheten Egen terrasse til leiligheten Egen terrasse ved inngangen til leiligheten Egen terrasse ved inngangen til leiligheten Tekjøkken i leilighetene Egen terrasse ved inngangen til leiligheten Parkeringsplass Det lille velvære på La Badiula Massasje Avslapping på La Badiula Det lille velvære på La Badiula
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

To brødre (Pippo og Turiddu) og fire fettre (Salvo, Giuseppe, Alfio og enda en Alfio): Dette kunne vært innledningen til en dramatisk historie når man vet at det er iscenesatt på Sicilia, og operaelskere kunne ha gjenkjent til de to mannlige hovedpersonene fra Cavalleria Rusticana.... Men allikevel ble det til et livslangt eventyr fulgt av gamle familietradisjoner, sterke verdier og et åpent forhold til verden.

Beliggenheten

Kulissene for denne historien er La Badiula, en eiendom som ligger på Sicilias østkyst mellom Catania og Siracusa og mellom Carlentini og havet. Den gode beliggenheten ved kanalen som fører ut til havet ved Agnone Bagni kan benyttes av gjestene, ettersom familien har båt, kan du spørre om å seile mellom gården og stranden. Vil du kjøre til stranden og være mer fri til å bevege deg rundt så er det ca. 5-7 km alt etter om man vil ligge nord eller sør for kanalen.

Les mer om Agriturismo Badiula

Paradis for deg og barna

I dag består gården av en eldre del med resepsjon og restaurant samt få rom og nyere del med leilligheter og rom. Foran bygningen ligger det et flott basseng på 10 x 20 meter hvor det er utsikt over landskapet mot kanalen. Det er dessuten blitt installert en ordentlig lekeplass samt en bane som kan brukes både til fotball og tennis. Barne er veldig velkomne og kan glede seg over å møte gårdens dyr, bla. det søte eselet Olivia og noen snille, barnevante hester som heter Biona, Mora, Marcella, Navel, Tasqueta. Det er også to ponnier som heter Pallina.

Gårdens produkter og restaurant

Men historien begynte for flere tiår siden, og den er godt belyst i husets resepsjon: to brødre jobber hardt med å få midler og dyrke jorden på La Badiula. De er godt kjent med de tradisjonelle måtene å drive siciliansk landbruk på og som de overfører til sine barn. Til tross for at tiden til tider går dem imot i blant fornyer de sin produksjon og installerer appelsinarter som forbrukes mest av befolkningen i storbyen. De er i dag stolte av å ha kjøpere i kø til deres appelsiner, der man kan presse appelsinen til juice i resepsjonen i en egen mynt automat. Det produseres dessuten flere andre fruktarter og grønnsakene Sicilia er kjent for: squash, chili, saftige tomater, auberginer og mer som kan smakes på restaurant, hvor du kan forvente travle dager i helgene, men som ellers er mer rolige i hverdagen.

Rommene ovenfor restauranten

I hovedbygningen er det fire rom i andre etasje. De ble innredet for noen år siden i rustikk stil. De har alle aircondition, tv og bad med toalett og dusj samt hårføner. To av dem har balkong som vender ut mot bassenget og kanalen. Den rustikke innredningen gir et inntrykk av noe eldre som man har sett før, men de nye rommene er sikkert mer attraktive for de flese.

Rommene og leilighetene i den nye delen

Bak hovedbygningen og restauranten har de fire fetterne oppført en bygning. her er leilighetene og rommene, som er innredet med samme fasiliteter (aircondition, tv og bad med toalett og dusj samt hårføner), men i en mer moderne stil. De er blitt ferdigmøblert mars 2013, så man bør være oppmerksom på at plantene i den indre gården ikke er så frodige enda

Leiligheter med pentry

Som et godt alternativ har du også leiligheter med en liten kjøkkenkrok å velge mellom. Her er studioleilighet, leilighet med 1 soverom eller 2 soverom. Disse er også utstyrt med f.eks. aircondition, TV, safe og bad med hårføner.

Skjønnhetsbehandlinger og spa

I hagen er det et lite område hvor man kan få massasje, shiatzu samt skjønnhetsbehandling eller benytte seg av badstue, tyrkisk bad, russisk bania eller gjørmebehandling. En avslappende mulighet etter en dag på tur eller på de kaldere årstidene.

Les om leilighetene på Agriturismo Badiula

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Ginevra

Ficarra, Sicilia

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilia

Casa Poggio Barone

Rodí Milici, Sicilia

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært på Sicilia

search map