Feriebolig i Caprileone på Sicilia

Villa Tecla

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Fra Villa Tecla har du inntrykk av å kunne fly over havet mot De eoliske øyer. Med sitt private basseng, den grønne hagen, de romslige rommene og beliggenheten, lover Villa Tecla deg en ferie som byr på essensen av Nebrodi Mountains National Park langs den nordlige kysten av Sicilia.

Fra toppen av ditt private basseng

Ta deg tid til å beundre havet og dets skiftende farger, nyt brisen som blåser gjennom oliventrærne i hagen, og nyt duften av salt og blomster - hver sesong i de vannrike Nebrodi-fjellene som tilbyr sine egne blomster. Fra toppen av Villa Tecla kan du nyte en unik utsikt over kysten og kystbyen Rocca, hvor den nærmeste motorveiutgangen (7 km) ligger; den gode stranden ved Capo d'Orlando ligger ytterligere 5 km unna, og kan være et godt utgangspunkt for bading og snorkling.

Les mer om Villa Tecla

Villa med god plass til to eller tre familier

Huset er delt inn i to nivåer. Første etasje er halvgravet på bassengnivå; inngangen med den store inngangsdøren og kjøkkenet er oppe. Hver etasje inneholder to soverom. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, stort kjøleskap og kaffemaskin, i tillegg til de klassiske matlagings nødvendighetene.
Villa Teclas store aktivum, i tillegg til bassenget, er de 4 romslige dobbeltrommene, som hver har eget bad med dusj og toalett, TV og aircondition. I hvert rom er det mulighet for en ekstra seng til et barn. I hele villaen har du også wi-fi forbindelse.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map