Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilia

Terrazze Costa d'Orlando

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor du innen kort gangavstand til det livlige sentrum av Capo d'Orland, hvor både lokalbefolkningen og reisende gjennom hele sommeren går opp og ned gågaten. Shoppingmulighetene er mange og er ikke preget av suvenirbutikker. Du kan handle mens barna er med og nyter en is. Rundt Piazza Matteotti, sentraltorget, finner du mange kafeer hvor lokalbefolkningen kommer for å få en kopp espresso og for å slå av en prat.

Spisesteder og innkjøpsmuligheter

Her vil du finne all slags typer restauranter som passer alle budsjett. Det finnes både fiskerestauranter langs promenaden, små koselige restauranter i de små gatene langs shoppinggatene og det sentrale torget samt pizzeriaer spredt rundt i byen. Vil du heller lage maten hjemme selv finnes det også flere butikker og supermarkedet i området. Her kan du smake på de lokale delikatessene som denne regionen tilbyr og det inkluderer også de mange gode sicilianske vinene malvasia, skinker, salami, oliven og også mange søtsaker.

Strand og sol

Kryss veien overfor leiligheten (dette er lungomare eller strandpromenaden) og du vil komme rett på den flotte stranden. Det finnes offentlige deler hvor du kan legge ned ditt eget håndkle og parassoller og også de private delene, som heter lido, hvor du kan leie solsenger og parasoller mot betaling. Nyt en kopp kaffe eller kanskje noe forfriskende på en av de mange kafeene som finnes langs stranden. Foran leiligheten finnes det også en gressplen hvor du kan slappe av på. Valget er ditt.

Nyttig basseng i hagen

Fra sommeren 2019 vil barna dine - og du - glede dere over det nyttige bassenget som er installert i hagen mellom bygningen og havet. På dager der bølgene på stranden er for høy vil barna kunne plaske og svømme i det lille og nyttige bassenget (3 x 6 meter) med dybde fra 80 til 120 cm. Rundt bassenget er det en solterrasse med solsenger slik at du kan sole deg her mens barna leker. Fra alle terrasser har du utsikt over bassengområdet, hvis du foretrekker å ligge for deg selv mens du holder øye med barna i vannet.

Ønsker du å ankomme med offentlig transport kan du det

Ikke alle ønsker å leie bil og kjøre når de lander på en fremmed flyplass. Her kan du velge å enten reise fra både Catania eller Palermo flyplass og ta tog direkte til Capo d'Orlando. Når du først er her befinner alt seg i gåavstand og du kan til og med velge å ta en båttur over til de flotte Eoliske Øyene og ta toget til de mange interessante stedene langs kysten. Ønsker du å mosjonere litt kan du også leie sykler her. Ønsker du i stedet å se litt mer av området innover landet og komme deg opp i høyden anbefaler vi at du leier bil.

Nyt den flotte utsikten fra din egen terrasse

Len deg tilbake på din terrasse etter en lang dag på stranden og nyt den gode sommerstemningen. Hver leilighet har sin egen, komfortabel terrasse hvor det er nok av plass til alle uten å måtte sitte tett inntil hverandre. Inne i selveste leiligheten finner du alt av mulige fasiliteter og en flott og ren innredning. Kjøkkenet har oppvaskmaskin, mikrobølgovn i stuen. Alle leiligheter har wifi og flatskjerm-tv. Til sammen finnes det seks leiligheter i bygget og hver leilighet har sin egen parkeringsplass. I tillegg finnes det et fellesvaskeri du kan bruke om det trengs.

Velg din egen leilighet i hjertet av Capo d'Orlando

Bestill en leilighet som byr på alle mulige fasiliteter og som har en terrasse med en utsikt som vil ta pusten fra deg. Gled deg spesielt til solnedgangene... De er helt unike her i området og du vil sette pris på uteplassen du har her. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om du lurer litt mer på området. Vi er her for deg.

Les om leilighetene på Terrazze Costa d'Orlando

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Terrazze Costa d'Orlando

Les personlige anmeldelser av Terrazze Costa d'Orlando som ligger på Sicilia. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazze Costa d'Orlando. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazze Costa d'Orlando

Hyggelig leilighet, men alt er ikke klart

Leiligheten er veldig fin. Men ikke klar, mange ting vi måtte ringe om, det er lavsesong hele mai, så du er alene på den mile lange stranden. Ingen restauranter er åpne unntatt de i byen. Sikker innkvartering med porter og overvåkingskamera.

Les mer

Bedømmelse av Terrazze Costa d'Orlando

Les mer

Bedømmelse av Terrazze Costa d'Orlando

Les mer

Superflott leilighet med en fantastisk serviceinnstilt vertinne

Vi har definitivt bodd bedre steder, men også betalt langt over det dobbelte. I forhold til hva man betaler får man utrolig mye for pengene.

Det gode: En meget flott og moderne leilighet der tingene (kjøleskap, fryser, komfyr, dusj, senger, aircondition, seng, noenlunde internett osv.) fungerer. En fantastisk sør, kompetent og serviceinnstilt vertinne (Flavia). En meget flott terrasse med suveren utsikt over havet. Gangavstand til byen - som faktisk er ok hyggelig.

Det mindre gode: Det går en meget trafikkert vei mellom leiligheten og havet, noe som betyr at det er ganske mye støy. Selve strøket og byen er litt slitt og ramponert å se på med mange falleferdige bygninger. Det har ikke blitt gjort noe særlig å skape hygge i leiligheten. Alt er kalde og bare overflater som gir ekko - og lyset kommer fra neonrør og halvbare lyspærer. Masse glass, tallerkener osv., men gryter, panner, kniver osv. er av meget dårlig kvalitet.

Les mer
 
search map