Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilia

Balconi d'Orlando

Leilighet Conchiglia, 4. etasje med terrasse Leilighet Conchiglia Leilighet Corallo Leilighet Perla
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du kan velge mellom tre ferieleiligheter som ligger midt mellom togstasjonen i byen og den gode sandstrand som har vært kulissene og inspirasjonen for en av Italias mest elskede sanger (sapore di sale).

Tilbring ferien i et lokalt miljø

Til tross for at Capo d'Orlandos innbyggere oppfatter byen deres som en attraksjon for reisende finner du ikke mange andre enn de lokale på stranden eller i restaurantene. Det er sant at det kommer flere besøkende hit om sommeren, men det er for det meste byens egne innbyggere som har flyttet og har stiftet familier andre steder i Italia. Det er kun 2 hoteller langs stranden, og det er svært begrenset hvor mange reisende de kan romme. Utover disse to hotellene er det ellers få ferieleiligheter som er utstyrt med alt internasjonale feriegjester er ute etter, det vil si egen terrasse, aircondition og en praktisk feriebolig. Fordelen for deg som velger å tilbringe ferien i Capo 'Orlando er at du vil havne i et lokalt miljø med mange spisesteder, gode shoppingmuligheter, overkommelige priser og mulighet for å komme deg rundt med offentlig transport.

Praktiske ferieleiligheter med balkong eller terrasse

De tre leilighetene i huset som alle leies ut til ferieopphold og har hver sin balkong og/eller terrasse. De er utstyrte med aircondition, vaskemaskin og tv. Hver leilighet byr på fire soveplasser, men vi mener helt bestemt at disse ferieleilighetene er langt bedre egnet til deg som reiser uten barn. Her bor du midt i byen med knappe 100 meter til stranden og havnepromenaden, og du har like kort vei til byens shoppinggate og nærmeste supermarked, for ikke å glemme togstasjonen, noe som gjør det mulig å ankomme stedet med offentlig transport (og litt tålmodighet) fra både Palermo og Catania sine respektive flyplasser.

Midt mellom Nebrodi-fjellene og de Eoliske Øyer

Det er mange aktiviteter du kan ta for deg her i byen. Nærmeste tennisklubb ligger i overkommelig gangavstand og hvis du vil sykle litt finner du også sykkelutleie i byen. Havnepromenaden inviterer til innbydende joggeturer (mange løper de hele 2 kilometrene til Borgo San Gregorio og tilbake langs den samme, vakre kystveien). Hvis du reiser med offentlig transport er du i Cefalù på en time eller i Milazzo på mindre enn en time - fra Milazzo kan du seile over til de Eoliske Øyer, som vi anbefaler at du utforsker ved å oppholde deg der lengre enn de timene du får til rådighet ved en dagstur. Hvis du reiser med bil er det verdt å utforske Nebrodi-fjellene innover i landet der du finner noen av de mest billedskjønne utsiktene du overhodet kan støte på i hele Sør-Italia og på øya.

Leilighetene på Balconi d'Orlando

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (3. etg med avlang balkong)

Leiligheten Perla er ca. 90 m² stor og ligger i tredje etasje. Den består av et kjøkken, et spiseområde en-suite med soverommet med dobbeltseng (kan adskilles med en skyvedør), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Fra begge soverommene er det utgang til en avlang balkong som henger over gaten og får varme stråler fra solnedgangen i årets varmeste måneder. Leiligheten er utstyrt med aircondition og vaskemaskin.

Toromsleilighet Corallo med 2/4 soveplasser (3. etg med 2 balkonger)

Leiligheten Corallo er ca. 75 m² stor og ligger i tredje etasje. Den består av et kjøkken med spiseplass, en stue med dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Fra både kjøkken og stue er det utgang til en avlang balkong som vender inn mot den indre gården mot sør. Fra soverommet er det utgang til en balkong som henger over gaten og får varme stråler fra solnedgangen i årets varmeste måneder. Leiligheten er utstyrt med aircondition og vaskemaskin.

Toromsleilighet Conchiglia med 2/4 soveplasser (4. etg med terrasse)

Leiligheten Conchiglia er ca. 65 m² stor og ligger i fjerde etasje. Den består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Fra leiligheten er det utgang til en stor og solrik terrasse med utsikt over byens tak. Leiligheten er utstyrt med aircondition og vaskemaskin.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Balconi d'Orlando

Les personlige anmeldelser av Balconi d'Orlando som ligger på Sicilia. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Balconi d'Orlando. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Balconi d'Orlando

Luftig og fin leilighet med perfekt beliggenhet

Cannon Hyggelig overnatting i de sentrale områdene, nær stranden. Et fullt funksjonelt kjøkken, perfekt fungerende wifi, rent og ryddig. Vi fikk en varm velkomst og ble vist hvor alt var og hvordan ting fungerte. Leiligheten hadde omtrent alt man kan be om. Innsjekking og utsjekking fungerte perfekt. Flott terrasse. Angående overnatting er det ikke noe å klage på, bortsett fra at vi hadde fått feil adresse, som ble løst etter kontakt med den utpekte kontaktperson for overnattingstedet.

Les mer

Bedømmelse av Balconi d'Orlando

Les mer
 
search map