Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Capo d'Orlando har ikke antikke ruiner, kirker fra Middelalderen eller barokke paleer, men til gjengjeld har man her en velfungerende by med et pulserende natteliv, samt alt man ønsker til et lengre opphold på Sicilia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Capo d'Orlando er ikke preget av turisme, men av å være en vanlig by hvor sicilianere bor og jobber. Her i byen finner man et godt tilbud av tog- og bussforbindelser til resten av øya, all slags butikker, mange restauranter, banker, apotek, bakere,konditorier, supermarkeder osv.

Les mer om Capo d'Orlando

Fra Capo d'Orlando kan vi anbefale følgende utflukter - Cefalù, hvor den gamle festningen og den normanniske domkirken danner byens profil og atmosfære. - De Eoliske Øyene - Naso som ligger kun 10 km fra kysten - Nebrodifjellene: Nebrodifjellenes natur tilbyr grønne gressområder, hyrdehus og spor fra tidligere tider. - Det gamle sentrum og det greske teatret i Tindari

I Nebrodifjellene ligger gamle landsbyer som engang var bebodd av sicilianske adelsfamilier. Områdets kommuner er idag organisert som naturpark. Langs gamle stier og smale passasjer kan man nyte den fantastiske utsikten over havet og vulkanen Etna. Vi anbefaler også utflukter til Palermo, Etna og Messina. Foretar man en lenger kjøretur, så kommer man til Templenes Dal ved Agrigento og til Taormina.

Sjul teksten
 
 
search map