Feriehus og hoteller i Borgo San Gregorio

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sicilias nordlige kyst ligger den lille idylliske fiskelandsbyen Borgo San Gregorio. Her finnes noen små fiskehus som er bebodd av de lokale.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Kjøp den ferskeste fisken og nyt den som de lokale

I mange av de leilighetene -som ellers ville stå tomt og forlatt- mottar man idag besøkende fra hele verden som ønsker en avslappende tid vekk fra de store turiststrømmene og det hektiske livet hjemme. Her i byen går livet sin rolige gang, og de etterhvert få fastboende livnærer seg hovedsakelig av fiske. Dersom man selv ønsker å lage mat, så kan man kjøpe fisk hos de lokale fiskerne om formiddagen.

Les mer om Borgo San Gregorio

Ligg på stranden og se utover de fantastiske øyene

Selv om Borgo San Gregorio ligger godt til for å foreta utflukter, så skal man ikke glemme den enkle fornøyelsen det er å ligge på stranden og på visse dager kunne se de flotte Eoliske øyer, bade i det rene vannet eller snorkle. Stranden i Borgo San Gregorio er meget bred og kan rumme hundrevis av badegjester, og så mange er det her kun i årets varmeste måneder, nemlig juli og august.

Om stranden blir for slitsom kan du gå turer i fjellene

Hos Mare d'Amares resepsjon kan bestyreren -Carlos- ønske gjestene velkommen og se til at de får mulighet for å oppleve den gamle fiskebyen og dens liv, havet og de flotte Nebrodi fjellene som ligger få km unna. Carlos arrangerer utflukter inn i naturparken Nebrodi og videre til Monte Soro -1847 m.o.h.- og til Maullazzo sjøen eller til den meget sjarmerende byen San Marco d'Alunzio, samt til de Eoliske øyer med en liten og en større båt som seiler ut rett ved San Gregorio.

Bo i et lite rolig sted men i nærhet til det livlige

Man skal overhode ikke tro at Borgo San Gregorio er en spøkelsesby, for her finnes to restauranter, en bar og et utendørs diskotek -sistnevnte er åpent to ganger pr uke i juli og august-.

Kun 2 km fra Borgo San Gregorio finner man den livlige byen Capo d'Orlando, så man kan lett komme dit på ca 20 minutter, men det går også busser ofte -dersom man vil spare føttene-. I Capo d'Orlando finner man alle de typer butikker man kan ønske seg, samt togstasjon, mange restauranter, supermarked, lege, apotek osv.

Utflukter og turer du kan ta i området

Fra Borgo San Gregorio kan vi anbefale følgende utflukter:
- Cefalù, hvor den gamle festningen og den normanniske domkirken setter preg på byens profil og atmsofære.
- De Eoliske øyene
- Tindari og det greske teateret
- Naso som ligger kun 10 km fra kysten
- Nebrodifjellene: Nebrodifjellenes ville natur, tilbyr grønne enger, småhytter og spor fra gamle dager. I Nebrodi ligger gamle landsbyer, som en gang var bebodd av sicilianske adelsfamilier. Områdets komuner er i dag organisert som naturpark

Vi anbefaler også utflukter til Palermo, Etna og Messina. Ved en lengre kjøretur er det mulig å komme til Templenes Dal ved Agrigento og til Taormina.

Sjul teksten
 
 
search map