Bilutleie på Sicilia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Ønsker dere å få det meste ut av deres ferie på Sicilia - Middelhavets største øy? Da er den beste måten å komme seg rundt på å leie en bil. Med egen bil kan dere stoppe og starte der dere ønsker, og er ikke avhengige av de offentlige transportrutene som kan være ganske begrenset på Sicilia, spesielt i lavsesongen.

Lei bil fra In-Italia med Maggiore

In-Italia har et søsterkompani kalt get2know.it som samarbeider med Maggiore bilutleie. Dermed kan vi tilby de beste prisene og vilkårene til våre kunder. Når dere leier bil med get2know.it inkluderer det alltid ubegrenset kjørelengde og omfattende forsikring, inkludert tyveriforsikring, UTEN egenandel . Ved å bruke Maggiore, det største bilutleiefirmaet i Italia, får dere tilgang til et større utvalg av leiebiler og hente-/leveringspunkter på alle de største flyplassene og byene. Klikk på lenken under for å lese mer eller få et prisanslag.

Finn bilutleiepriser med get2know.it / Maggiore bilutleie i Italia.

Auto Europe bilutleie

Ved å bruke søkemotoren til Auto Europe bilutleie kan dere sammenligne priser fra mer enn 400 utleiefirmaer, inkludert Sixt, Europcar, Avis, Hertz, Inter Rent, Budget og Firefox. På Sicilia tilbyr Auto Europe bilutleie ved alle flyplasser og store byer. Auto Europe fungerer som en formidler for bilutleiefirmaer, og selve leieavtalen signeres med det respektive utleiefirmaet dere velger å leie fra. Firmaets europeiske hovedkontor ligger i Tyskland, og de tar imot forespørsler fra kunder 24 timer i døgnet.

Sammenlign priser for bilutleie i Italia med Auto Europe bilutleie.

Typer leiebiler

Dersom dere ikke har bruk for en stor bil med plass til mange passasjerer kan dere velge en av de minste biltypene uten problemer - også den billigste løsningen. Dere kan eventuelt velge å benytte dere av de solrike dagene på Sicilia og unne dere en smart, liten sportsbil eller cabriolet.

Reiser dere til Sicilia med hele familien eller en stor gruppe er det nok mer nærliggende å velge f.eks. en mini-buss med plass til 7 personer. Selv om dere ikke skal bruke alle sitteplassene kan en stor leiebil være grei å ha for å gå god plass til alles bagasje.

Selv om dere hovedsakelig har tenkt dere til Sicilia med planer om å tilbringe dagene på stranden ved det asurblå havet, er det en god idé å leie bil for å få det meste ut av ferien. Øya har noen av verdens beste strender, og med bil tilgjengelig kan dere prøve flere av disse i løpet av ferien for å finne deres paradis.

Sicilia er selvfølgelig mer enn bare fantastiske strender. Mange besøkende bestiller leiebil så de kan utforske det rike utvalget av fascinerende kulturhistoriske severdigheter og den enestående naturen. I den forbindelse er det vanskelig å komme utenom Europas høyeste og mest aktive vulkan; Etna. Det varme fjellet bør stå høyt på listen deres over utflukter dersom dere er ute etter unike naturopplevelser.

 
search map