Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Velg et innbydende Bed & Breakfast på Sicilia ved å bruke søkemotoren ovenfor og se frem til en autentisk ferie på vulkanøya midt i Middelhavet.

Et Bed & Breakfast byr på en avslappet atmosfære som straks får deg til å føle deg som hjemme. Hvis du ønsker å oppleve ekte siciliansk stemning og komme tett på lokalbefolkningen er denne type feriebolig absolutt noe for deg. Som oftest bor vertene på stedet eller like ved, og stiller gjerne med tips til de beste utfluktsmålene på Sicilia.

Masse spennende utflukter på Sicilia

Det milde og solrike klimaet er naturlig nok ideellt for bading og avslapning i skyggen med en god bok. Men en ferie på et Bed & Breakfast gir deg også et flott utgangspunkt for spennende utflukter til severdiheter og attraksjoner rundt omkring på øya.

Sicilia er omtrent på størrelse med Oppland fylke, og hvis du har en leiebil tilgjengelig gjør det velutbygde veinettet det mulig å nå rundt mesteparten av øya fra ditt Bed & Breakfast. Men vær forberedte på at selv om avstandene kanskje ser overkommelige ut på kartet kan de ta lengre tid å tilbakelegge. For det første er Sicilia en meget fjellrik øy, og for det andre vil du neppe kunne la være å stoppe mange ganger underveis for å ta et bilde, besøke en severdighet eller kjøre ned til en idyllisk badestrand.

De mange kulturhistoriske severdighetene, derav flere er å finne på UNESCOs verdensarvliste, de sjarmerende byene og den vakre, dramatiske naturen med blant annet vulkanen Etna har gjort Sicilia til et svært populært reisemål.

I Val di Noto sør-øst på Sicilia kan du for eksempel besøke åtte barokkbyer, deriblant Ragusa, Modica og Noto, som samlet har blitt tatt med på UNESCOs liste over verdensarv for deres enestående arkitektur.

Det er lett å lage en lang liste over severdigheter du bør oppleve på Sicilia. Men hvis du vil ha tid til å absorbere de mange inntrykkene i ro og mak anbefaler vi at du ikke prøver å rekket alt i løpet av én ferie. En stor del av sjarmen ved et Bed & Breakfast-opphold på Sicilia er at du kan koble helt av og ta deg tid til å utforske de mange kulinariske herlighetene øya har å by på.

>>> Se alle våre ferieovernattinger på Sicilia her

Livsnyterferie på Sicilia

En ferie på Sicilia gir deg en sjanse til å fordype deg i et middelhavskjøkken med utallige lekre spesialiteter. På restaurantenes menyer finner du mange fristende retter med fersk fisk og skalldyr, samtidig som du kan stilne sulten med tradisjonelle italienske pastaretter.

Du kommer også til å oppleve at det sicilianske kjøkkenet, på samme måte som resten av Sicilias kultur, bærer preg av en historie der tallrike folkeslag har forsøkt å ta over øya. Du kan derfor glede deg til å gå på smaksoppdagelser i lekre retter som på forunderlige vis kombinerer det beste fra det italienske, arabiske og nordafrikanske kjøkkenet.

Etter en dag på stranden, på fjelltur i flott natur eller på sightseeing i fascinerende kulturbyer, er det neppe noe som kan slå et deilig måltid på en god restaurant. Spør eventuelt vertene dine om hvor de beste spisestedene er i nærområdet.

Hos In-Italia kan du velge fra et bredt utvalg av håndplukkede Bed & Breakfaster og andre ferieboliger på Sicilia. Hvis du får bruk for hjelp til å velge er du mer enn velkommen til å kontakte oss på telefon eller mail.

 
search map