Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Det sies at mange som har brukt åresvis på å reise verden rundt føler at de egentlig kunne spart mye når de kommer til Sicilia. Sicilia har nemlig alt du kan ønske deg: by, strand, natur, fjell, arkitektur, sjarm, gastronomi, landbruk, skjønnhet, historie - for ikke å snakke om ekte, gnistrende søritaliensk karakter.

Enkelte steder på Sicilia minner om et paradis på jord, med usedvanlig variert landskap og rike flora og fauna. I bakgrunnen, skuende ut over de frodige åsene, de fargerike blomstermarkene, sandstrendene og ruinene fra fortidens imperier, troner mektige, snøkledde Etna. Synet av denne enorme vulkanen, som med sitt søritalienske temperament får utbrudd med få års mellomrom (senest i desember 2015), virker både beskyttende og faretruende på samme tid. På denne imøtekommende og uspolerte øya vil du både føle deg hjemme og på eventyr.

Nyt en forlenget sommer på agriturismo på Sicilia

En agriturismo-ferie på Sicilia er den ultimate familieferien, og takket være øyas unike beliggenhet i sør kan dere forlenge sommeren betraktelig. På Sicilia varer den varme sesongen lengre enn i resten av Italia, noe som absolutt er en fordel for soltørste nordmenn.

Det er veldig mildt og deilig på Sicilia om våren og på høsten. Somrene er naturligvis varme, men på de fleste agriturismoer kan du avkjøle deg i bassenget, og på Sicilia er det sjeldent langt til nærmeste strand. De agriturismoene vi samarbeider med har dessuten alle aircondition på rommene og i ferieleilighetene.

Hva er en agriturismo-ferie på Sicilia?

Agriturismo, eller direkte oversatt: gårdsferie, er en helt spesiell måte å reise på som i løpet av de siste årene har blitt mer og mer utbredt. Sicilia er med sine sjarmerende gårder og betydelige landbruksproduksjon av lekre matvarer og viner et av de områdene som har mye å by på for deg som er på jakt etter en annerledes og meningsfull ferie i harmoni med naturen og lokalsamfunnet. På Sicilia produserer gårdene vanligvis sitrusfrukter, olivenolje og vin, men på øya fås også lokalt oksekjøtt, poteter og durum-mel.

Hvis du ønsker å unne deg og din familie en uforglemmelig ferie i landlige omgivelser, der dere kan komme tett på dyrene, avlingene og den vennlige og imøtekommende lokalbefolkningen, så er en bondegårdsferie på Sicilia den perfekte muligheten. På denne måten får du oppleve det ekte Sicilia, og kommer utvilsomt til å reise hjem med mange flotte minner å se tilbake på.

Fjell, havutsikt og duften av sitrustrær

Vi samarbeider med flere sicilianske agriturismoer som gjerne ønsker deg, din partner og dine barn velkommen. Hvilken agriturismo du bør velge kommer helt an på dine behov og ønsker.

Til inspirasjon kan vi for eksempel fremheve disse to erke-sicilianske agriturismoene:

Agriturismo San Noto
Familieeide Agriturismo San Noto, der du bor med utsikt over både hav og fjel, gir deg muligheten til å følge med på dagligarbeidet på den hyggelige gården på nært hold. Du, din partner og dine barn kan se hvordan nøtter, appelsiner og olivenolje blir til mens dere slapper av, nyter ferien og barna får god plass til å leke på. Agritusimo San Noto har et lite svømmebasseng, og hvis du skulle få lyst på en dukkert i de salte middelhavsbølgene er det kun noen få kilometer til de nærmeste strendene.

>>> Bestill et opphold på Agriturismo San Noto her

Azienda Agrituristica Bergi
Bo tett på den historiske byen Castelbuono i det vakre Madonia-naturreservatet, og smak på veldrevne Azienda Agrituristica Bergis egne råvarer i restauranten. Eieren Pasquale, hans kone og fire døtre produserer matvarer av høy kvalitet så det er mye å glede seg til. Vi kan blant annet fremheve deres hjemmelagde syltetøy og soltørkede tomater. Nyt livet med en daglig dukkert i det store bassenget og gå avslappende turer i fruktplantasjene og olivenlundene.

>>> Bestill et opphold på Azienda Agrituristica Bergi her

Ta gjerne kontakt med In-Italias lokalkjente reisekonsulenter. Vi hjelper deg med å skreddersy en agriturismo-ferie på Sicilia slik at den passer perfekt for deg og din familie.

>>> Se andre ferieboliger og hoteller på Sicilia her

 
search map