Ferievilla for hele familien? Lei en villa på Sardinia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Ønsker du å ha et eget svømmebasseng kun for deg og din familie? Vil du helst ha din egen hage der du ikke må overholde fellesregler om hvor man kan spille musikk, eller hvor lenge man kan sitte og nyte hverandres selskap på terrassen? Lei en villa på Sardinia og nyt en ferie på egne premisser.

Hvis nøkkelordene for drømmeferien din er selvstendighet og privatliv anbefaler vi å leie en egen villa. Denne ferieformen passer perfekt hvis du vil samle din store familie. Og hvis reisefølget ditt tilsvarer villaens kapasitet vil den samlede prisen per person ofte ikke bli stort høyere enn et opphold på de mer tradisjonelle feriesentrene, men med større frihet og selvstendighet.

Lei en villa på Sardinia

Langt ute på Middelhavet, mellom Italia og Spania, ligger den vakre og forunderlige øya Sardinia. Den flotte perlen frister med noen av Europas vakreste, bredeste og lengste badestrender, et kupert og klipperikt innland, og imøtekommende lokalbefolkning. Her kan du både dykke i langgrunne laguner og utforske spektakulære grotter - eller simpelthen slappe av i dine nærmestes selskap.

Hos In-Italia hjelper vi deg med å finne den perfekte villaen på Sardinia. Du kan bruke søkemotoren ovenfor, eller ringe/skrive direkte til oss. Så hjelper våre dyktige feriekonsulenter deg med dine alternativer. Alle villaene er nøye utvalgte og kontrolleres jevnlig av In-Italia og våre samarbeidspartnere.

>>> Se også andre ferieleiligheter og hoteller på Sardinia her

Utvalgte ferievillaer på Sardinia:

 
search map