Hotel / villa i Torre delle Stelle på Sardinia

Villa Verde

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor di på Sør-Sardinia kun 200 meter fra havet og sandstranden og ca. 1,5 km fra byen Torre delle Stelle, ca. 18 km fra Villasimius og ca. 38 km fra øyens hovedby Cagliari.

Flott og frodig hage med høy komfort og sjarm

Villaen er omringet av en stor hage, hvor du finner basseng og hagemøbler. Interiøret har blitt tatt vare på med kjærlige, små detaljer og de har valgt å beholde villaen opprinnelige trebjelker som er med å gi den autentiske sjarmen. Komforten er høy pg rommene er innredet med møbler av best kvalitet.

Les mer om Villa Verde

Hvem står for matlagingen?

Den hyggelige eieren av villaen, Angela snakker perfekt engelsk og fransk og kan arrangere mot bestilling og betaling en catering på stedet. Den vil bestå av tradisjonelle sardinske retter for dem som ønsker en slik service. Ønsker du å spise ute på kvelden, kan du gå å spise på ett av de tre* stedene som finnes i Torri delle Stelle eller kjøre i retning mot Villasimius eller mot Cagliari, hvor du finner andre resturanter.

* I lavsesongen er det kun ett spisested som er åpent i Torre delle Stelle.

Lei ditt eget rom på Villa Verde B&B

Huset er stort, romslig og imøtekommende med ca. 250 m² i en etasje. Villaen har et stort velutstyrt kjøkken med komfyr, hvor Angela og hennes medhjelpere tilbreder frokost og alle de måltidene du ellers måtte ønske deg. Her er det dessuten en felles romslig stue med antikke møbler, enda en stue med spiseplass og dessuten 5 soverom med privat bad. Det er også gratis wifi til villaens gjester, men vær oppmerksom på at hastigheten ikke er den samme som du er vant il hjemme.

Det er mulig å leie hele huset, og på denne måten få privat tilgang til bassenget.

Les om rommene på Villa Verde

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map