Restplasser og tilbudsreiser til Sardinia

Under parasollene på Sardinia
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Sardinia er Middelhavets nest-største øy etter Sicilia, og har minst like mye å by på. Feriegjestene reiser hovedsakelig hit for de utrolig vakre sandstrendene som er rangert som noen av Europas beste, og for det dramatiske landskapet med de mange fjellene. Bestill din neste tilbudsreise til Sardinia ved å søke blant restplassene og last minute-reisene i søkeboksen ovenfor.

Når du har funnet tilbudsreisen din kan du glede deg til å oppleve en øy som både er en liten bit av Italia, men samtidig noe helt eget. Her er alt tilrettelagt for å kunne krydre badeferien med opplevelsesrike utflukter til unik natur og historiske attraksjoner.

Opplevelsesrik badeferie på Sardinia

Når du står med finmalt sand mellom tærne og skuer utover det asurblå havet er det lett å forestille seg at du er på en karibisk øy. Bedre strender finnes neppe noe sted i Middelhavet, og de er også utvilsomt Sardinias største attraksjon. Men hvis du klarer å løsrive deg fra det avslappende strandlivet byr resten av øya også på mange enestående ferieopplevelser.

Sardinia er ikke større enn at du kan rekke rundt til de fleste severdighetene uansett hvor ferieboligen din ligger. Du får mange gode muligheter til å dra på utflukter i vill, uberørt natur og til steder der sporene etter øyas turbulente historie fortsatt er synlige.

>>> Se alle ferieboligene våre på Sardinia her

Reis tilbake i tiden

Selv om utallige folkeslag har inntatt Sardinia opp gjennom historien og etterlatt bygninger rundt på øya er de gåtefulle tårnene spesielt bemerkelsesverdige.

Det finnes rundt 7000 av disse kjegleformede tårnene kalt nuraghi, etterlatt fra øyas bronsealderkultur som man ikke vet spesielt mye om. Ved Barumini inne i landet kan du se et av de største samlingene av nuraghi, nemlig Nuraghe su Nuraxi.

Men det er ikke kun kulturhistorie du kan utforske på en tilbudsreise til Sardinia. Noen av øyas mest populære severdigheter finnes under jorden! Et besøk i et av øyas mest kjente grottesystemer, Neptuns grotter (Grotte di Nettuno), gir deg sjansen til å oppleve hvilke vidundere naturen selv kan skape i løpet av et par millioner år.

Har du lyst på flere underjordiske opplevelser kan Grotta di Inspinigoli på motsatt side av øya ved Dorgali også anbefales på det varmeste. Her får du muligheten til å se noen av de lengste stalakittene i verden.

Sardinia for livsnyteren

Etter en opplevelsesrik dag på utflukt eller på stranden, får du mange muligheter til å samle ny energi på et hav av gode restauranter når du drar på tilbudsreise til Sardinia.

Nå til dags virker det innlysende at du på en øy som Sardinia ofte finner lekre retter med god sjømat. Men hvis du utforsker det tradisjonelle kjøkkenet oppdager du at fisk ikke spiller en stor rolle. På grunn av de mange invasjonene fra fremmede makter opp gjennom tidene trakk den lokale befolkningen seg tilbake til øyas fjellrike innland. Derfor er de gamle, tradisjonelle rettene fra Sardinia, som du for øvrig fortsatt kan få servert, mer preget av råvarer fra land enn fra vann. Selv om fersk fisk har funnet sin rettmessige plass på menyen nå i våre dager, er det for eksempel fortsatt her du får servert noe av det beste lammekjøttet i hele Italia - på denne vakre middelhavsøya.

Klar til å reise? Du kan lett bestille tilbudsreisen din til Sardinia ved å søke blant restplassene og last minute-reisene våre ved å bruke søkemotoren øverst på siden.

 
search map