Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ble grunnlagt i 1885 i forbindelse med at myndighetene etablert fengsel og sykehus for spedalske på den nærliggende øya Asinara. Den litt dystre opprinnelsen til tross, Stintino er i dag en av de mest idylliske stedene på Sardinia. Den historiske bydelen mellom de to havnene byr på litt handelsliv med barer, bakerier og butikker.

Kart over Stintino

Ved å klikke på kartet kan du få en rask oversikt over byen, samt ferieleilighetene vi tilbyr i området av Sardinia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Noen av Sardinias vakreste strender

Like utenfor byen finner du Pelosa- og Saline strendene - hvite sandstrender med det klareste vannet du kan tenke deg. På strendene finner du flere rester av de gamle spanske vakttårnet fra slutten av 1500-tallet. Fra Pelosastranden har du en nydelig utsikt over den lille Isola Piana øya og Asinara.

Les mer om Stintino

Øya Asinara

Asinara øya er i dag en fredet nasjonalpark, men inntil for få år siden ble øya brukt som fengselsøy og huser noen av Italias  farligste kriminelle, italienske terrorister og fanger innsatt for økonomisk kriminalitet. Før det brukte man etter den første verdenskrig øya for krigsfanger, og i begynnelsen av forrige århundre kom eventuelle syke innreisende i karantene. Øya har ikke hatt noen lystig historie, og det er ikke for ingenting at den ble kalt Isola del Diavolo, Djevleøya. Men den tøffe historien er nettopp grunnen til at øya i dag er så uberørt, både flora og fauna er derfor en veldig spennende naturpark.

 

Hotell, leilighet eller villa?

I søkemotoren ovenfor kan du raskt få en oversikt over ledige feriehus i og rundt Stintino. Hvis du allerede vet hva slags bolig du søker, kan det være lurt å bruke filterfunksjonen i søkemotoren. Du har også muligheten til å indikere spesielle ønsker for eksempel til beliggenhet i forhold til stranden eller fasiliteter.

Vårt utvalg inkluderer mange typer innkvartering med alt fra koselige hoteller til idylliske villaer. Hvis du har spørsmål om forskjellige boliger eller trenger litt hjelp til å ta det riktige valget, kan du gjerne ringe oss. Våre reisekonsulenter står klar med råd og tips til din ferie i Stintino.

Flyplasser og transport

Alghero Flyplass er ca. 49 km fra Stintino. Denne flyplassen er spesielt populær blant turister på grunn av tilstedeværelsen av Ryanair. Det irske lavprisflyselskapet har mange ruter til europeiske destinasjoner. Det er også mulig å fly der med blant annet easyJet og Vueling.

Med et skifte underveis kan du ta buss fra flyplassen til Stintino. Vær imidlertid oppmerksom på at selv om det vanligvis er rimelig offentlig transport i Sardinia, må du ofte være tålmodig i forhold til å reise med bil. Det er derfor vi i de fleste tilfeller anbefaler at du bestiller leiebil på Alghero Flyplass hjemmefra.

Utflukter

Det mest populære reisemålet i nærheten er øya Asinara, Isola dell"Asinara, med sin uberørte natur og fauna, samt  muligheten til å svømme i fantastiske lagunaer med sandstrender. Litt i samme ånd er, Capo Argentiera kjent for sin vakre kystlinje og et av stedene du bør tilbringe en dag i ferien for å oppleve.

Skal ikke hele ferien brukes til å slappe av på stranden, er det også interessante byer å besøke. Det kan være for eksempel en tur til den fargerike middelalderbyen Castelsardo, som ligger fint på en fjellknaus. På samme måte har du en av øyas mest interessante byer innen rekkevidde: Alghero. Her er også mye middelalderskatmosfæren i det gamle sentrum, ikke minst et vell av restauranter og et rikt utvalg av butikker.

Sjul teksten
 
 
search map