Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Mat og vineventyr på din ferie i Sardinia

Sardinia er den perfekte ferieøya - delvis fordi øya spesielt er kjent for to ting, som mer enn noe annet står for ferie med stor F: Utrolig vakker, himmelske, hvite sandstrender og en fantastisk gastronomi. Siden vi er på en øy, er det åpenbart ikke minst friskt og godt forberedt sjømat, som er i fokus i sardinsk kjøkken. Du kan også nyte godt av det deilige, lokalt produserte kjøttet, som biff og svinekjøtt av høy kvalitet, samt alle de klassiske italienske pastarettene med deilig, lokalt særpreg.

En utflukt med mat og vin i fokus er oplagt når du reiser til Sardinia. Hvis ikke du allerede er livsnytere og gouret elsker, kan du raskt bli det her på Italias dusør øya, der vingårder og små, lokale restauranter åpner sine dører og lar deg gå på eventyr i den berømte og varierte, sardinske gastonomimat og vinproduksjon.

In-Italia tilbyr, i samarbeid med blant annet Viator, flere forskjellige utflukter hvor du kan smake på sardinske viner, i noen tilfeller ledsaget av andre fantastiske herligheter. Du kan for eksempel bli med på en lærerik tur til en tradisjonell vingård i Cagliari området, hvor du får et innblikk i de ulike druetypene og produksjonsmåtene. Noen av druene Cagliari området er kjent for er Bovale, Monica, Nasco, Vermentino, Moscato og Nuragus - bare for å nevne noen. Variasjonen er overraskende stor og på denne vinturen i vakre, kuperte omgivelser kommer smaksløkene dine langt. Du smake på 3 utmerkede viner, satt harmonisk sammen med sardinske matvarer.

Dykk ned i Sardinias gamle historie

Sardinia er virkelig ikke bare dusørliv med bølger, sand mellom tærne og deilige middager på kvelden med solnedgangen fra uteplassen. Øya har en fantastisk fascinerende og unik historie og er kjent for Nuraghe tårnene; mystiske, gamle bygninger, som er spredt rundt hele øya og kommer fra noen av de eldste, kjente innbyggere, Nuraghefolket. Med In-Italia i samarbeid med Viator kan du dykke ned til øyas 5000-år lange historie og komme tett på minnene om en svunnen tid - tilbake til før Nuraghe folks inntog. Turen tar en hel dag, men tempoet er rolig, så den er godt egnet for barnefamilier. Du starter i Pau, hvor du blant annet besøke museet sammen med gruppen din, en arkeolog samt museets grunnlegger. Her får du blant annet innsikt i hemmelighetene bak vulkansk glass som har blitt brukt siden før bronsealderen.

Deretter går turen (til fots) mot blant annet Domus de Janas ( "Feernes hus"), Sa Fogaia (et Nuraghe tårn) og "Gigantens hus", en gammel grav som sies å være bebodd av et ondskapsfull vesen. Underveis smaker du på lokal mat i pausene. Turen ender i Cagliari på kvelden.

In-Italia tilbyr forskjellige arkeologiske turer på Sardinia i samarbeid med blant annet Viator, så det er bare å finne den som passer best til din interesse, begjær og ferieplanlegging.

Ta en båttur og oppdage paradisiske øyer

Havet rundt Sardinia inviterer til mange typer opplevelser. Du kan selvfølgelig praktisere vannsport som dykking og snorkling, men du kan også gå på en organisert båttur. Det er en fornøyelse å stå med solens varme stråler i nakken (husk masse solkrem!) og se det krystallklare, rene og klare vannet som øya er kjent for, gli forbi under båten. Nesten meditativt. Når du deretter legger til det faktum at en tur med båt gir deg muligheten til både å se Sardinia fra nye vinkler,  besøke andre øyer og små, øde strender som ikke er tilgjengelig fra landsiden, er det nødvendig å tenke seg om: En båttur gjør øyferien komplett!

Prøv for eksempel en båttur rundt mellom de små Maddalena øyene, som In-Italia tilbyr i samarbeid med Viator. Det er pauser underveis, hvor du har mulighet til å hoppe  i det deilige, forfriskende vannet og nyte livet på de små, sjarmerende sandstrendene. Turen starter i Palau og du hoppe av på blant annet de fantastiske små øyene Spargi og Santa Maria i løpet av dagen. På de fleste dagene i uken inkluderer turen også et stopp på moder-øya La Maddalena, der du besøker det historiske sentrum, som gir både opplevelser og shoppingmuligheter.

Dette Maddalena-minicruiset er bare ett av flere båtturer Viator organiserer på Sardinia. Bruk lenken ovenfor for å søke på Viators hjemmeside etter turen som passer deg best.

Det gjenstår bare å si at det venter deg en fantastisk uke eller to på denne vakre Middelhavsøya hvor gamle historier, mat, vin, vakre landskap og noen av Europas vakreste strender konkurrerer om oppmerksomheten din.

Greit å vite når du bestiller en utflukt

In-Italia samarbeider med flere eksterne leverandører om formidlig av utflukter på Sardinia, og vi viser til deres betingelser og tar forbehold om feil og endringer. Informasjon om utflukter på dette nettstedet bør bare betraktes som inspirasjon.

 
search map