Hotell i Sant’Antonio di Gallura på Sardinia

Hotel Funtana Abbas

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Velkommen til Hotel Funtana Abbas; et enkelt, lite og sjarmerende hotell som ligger i svalt til på øyas nordlige del. Herfra er det kun ca. 30 minutter til Olbia og ca. 1 time til havet ved Porto Rotondo. En perfekt beliggenhet for deg som vil nyte fornemmelsen av et landlig Sardinia som byr på flotte spaserturer og naturopplevelser, både i innlandet og langs øyas vidunderlige kystlinje.

Ferie på landet ved Lago del Liscia


At Hotel Funtana Abbas opprinnelig var en agriturismo er lett å forestille seg når du kjører inn på landeveien som fører deg frem til huset. Her er du nemlig omgitt av et vakkert landskap, marker i forskjellige farger, skoger, og knappe 800 meter unna ligger den lille innsjøen Lago del Liscia. Velger du å tilbringe ferien her kan du forvente en landlig opplevelse der du i ro og mak kan nyte livet i flotte omgivelser. Dette innebærer også at du med fordel kan pakke et par tursko med i kofferten og oppleve et annerledes Sardinia til fots, et lite stykke unna jetsetter-livet ute ved kysten. Eller hvorfor ikke bare lene deg tilbake og slappe av ved bassengkanten?

Hotel Funtana Abbas har en strategisk beliggenhet


Når du begynner å få lyst på litt mer liv og røre rundt deg kan du enten dra østover mot Golfo Aranci, nordover mot Palau og Santa Teresa Gallura, eller vestover mot Badesi og Isola Rossa. Og da det er ca. like lang til alle disse kjente stedene og severdighetene fra Hotel Funtana Abbas (ca. 60 minutter med bil) kan man si at hotellet utgjør et ypperlig utgangspunkt for å oppleve Sardinia. I tillegg til dette bor du kun ca. 30 minutter (20 km) fra historiske Tempio Pausania.

Les mer om Hotel Funtana Abbas

Len deg tilbake og la deg skjemmes bort med lokale spesialiteter


Det er alltid deilig å nyte ferien på et sted som har egne mattradisjoner, for det innebærer som oftest at du spiser godt. Det er også tilfellet her på Hotel Funtana Abbas, der nøye utvalgte råvarer, kjærlighet og lidenskap er kokkens hemmeligheter bak de vellykkede oppskriftene. Du kan forvente deg tradisjonelle, sardiske retter og viner. Hvis du har spesielle ønsker angående f.eks. glutenfri eller vegetarisk mat er det bare å gi beskjed til resepsjonen allerede ved ankomst, så gjør de sitt beste for å imøtekomme dine behov. Det serveres både lunsj og middag på Hotel Funtana Abbas, og maten kan du - når været tillater det - innta ute på terrassen, samtidig som du beundrer utsikten over innsjøen og landskapet.

Hvis du får lyst på litt forandring en dag kan du dra inn til Sant'Antonio di Gallura der du finner et par kaféer, matbutikker, apotek og restauranter. Ellers har du alltids Olbia, der du finner et stort utvalg av alt mellom himmel og jord.

Bo i enkle rom for opptil fire personer

Rommene er spartansk innredet med tremøbler og er alle utstyrte med satellitt-tv, aircondition og hårføner.

Les om rommene på Hotel Funtana Abbas

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Funtana Abbas

Les personlige anmeldelser av Hotel Funtana Abbas som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Funtana Abbas. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fantastisk utsikt.

Fantastisk utsikt fra terrassen foran rommet vårt. Hjelpsomt personale.

Les mer
 
search map