Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

San Teodoro ligger kun 30 km fra Olbia flyplass og ikke lengre fra havnen ved Golfo Aranci, hvor mange seiler til for å komme til øyen fra fastlandet. Det er derfor ikke helt tilfeldig at San Teodoro er blitt et kjent turistmål, i hverfall for mange italienere.

Italiensk badebystemning

Heldigvis har man i tide fått til å stoppe bygging, slik at det ikke ødelegger landskapet som er så vakkert. I San Teodoro bysentrum som egentlig er lite og ligger på en liten bakke som er veldig koselig. Det er mange restauranter og kafèer i byen og om kvelden stenges en del av sentrum for biler og du kan gå rolig rundt og se på byens sommermarked.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Mange vakre og gode sandstrander

Ved byen er det ikke mindre enn 18 strender som du lett kan komme til fots eller med bil. La Cinta-stranden er den mest kjente, men også Isuledda-stranden på den sydlige siden av San Teodoros sentrum er veldig kjent. Det er også små bukter som : Lu Impostu og Cala Brandinchi.

Les mer om San Teodoro

Transport og utflukter

Medmindre du allerede befinner deg på fastlandet og vil over til Sardinia, anbefaler vi at du ankommer Olbia med fly. Til deg som elsker å ligge på stranden og bare vil slappe av på en kafè, kan vi ikke anbefale å ha bil hele ferien, det er stadig mulig med båt langs vannet og ut til vakre Tavolara øy, hvor snorkling er en fantastisk opplevelse, da det er grotter og flotte hvite klipper. Er du heller av typen som heller vil nyte naturen inne i landet så har du ca. en halvannen times kjøretur opp til fjellene ved Bitti eller Orgosolo og Oliena i Barbagia området...og skulle du være nyskjerrig etter å besøke den eksklusive Costa Smeralda-kysten, så har du ca. 1 times kjøretur dit.

Opplagt familieferie

Når skolen har sommerferie er San Teodoro det opplagte feriemålet for hele familien. Stemningen i byen pregest fra slutten av juni til slutten av august, men velger du å komme utenfor skoleferien, er byen annerledes. Det er lavere aktivitetsnivå og bedre plass på strendene, hvor det vakre italienske språket ikke hyles rundt mellom foreldre og barn. Ja, utenfor sommerferien så er San Teodoro også et godt sted for par, som gjerne vil på ferie ved stranden.

Sjul teksten
 
 
search map