Hotell i San Pantaleo på Sardinia

Hotel Arathena

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette sjarmerende og komfortable hotellet passer for deg som vil bo rolig og flott med kort avstand til alt Sardinia har å by på. Her bor du i utkanten av San Pantaleo med knappe 5 minutters gangavstand inn til byens lille sentrum med restauranter og kaféer.

Hyggelig innredet hotell

Når hotellet ble bygget og senere skulle dekoreres tenkte man mye på gjestenes maksimale komfort og brukte tradisjonelle naturmaterialer og lyse farger for å skape et harmonisk inntrykk. Her kan du senke skuldrene og virkelig absorbere øyas spesielle atmosfære.

Hotellets sirkelformede konstruksjon fordelt på ulike nivåer minner litt om en liten by, med søte små hus, trapper, terrasser, blomster og oliventrær. Her finner du en koselig lobby med resepsjon og et større rom med bar, myke sofaer, lenestoler og bord. Dagens første måltid kan du innta både innendørs og ute på terrassen når været tillater det.

God beliggenhet

Da du bor i utkanten av San Pantaleo, en autentisk liten by, har du kort gangavstand til byens hyggelige restauranter.
Det tar ca. 15 minutter med bil (14 km) til den kjente Costa Smeralda og Porto Cervo, og du når flere av øyas eventyrlige sandstrender på 20-30 minutter med bil. Hvis du heller vil ha mer puls og shopping kan du bevege deg sørover til Olbia som ligger knappe 18 km unna. Hotel Arathenas beliggenhet gjør at du har det meste innen rekkevidde. Vel hjemme igjen kan du ta turen opp til tredje etasje der du finner soldekket med solsenger og det lille bassenget.

Komfortable rom

Hotellet har 35 rom i to ulike kategorier, derav vi formidler Superior-rommene. Fra rommene, som alle er forskjellige, har du utsikg over byen eller dalen, og noen Superior-rom har en liten stue. De er alle utstyrte med aircondition, satellitt-tv, minibar, telefon, badekar/dusj, toalett og hårføner.

Les mer om Hotel Arathena

Les om rommene på Hotel Arathena

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map