Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

San Pantaleo oppstod da områdets gjetere begynte å bosette seg her, og kort tid etter ble det bygget en liten kirke her. Den ble oppkalt etter San Pantaleo, som den dag i dag fortsatt feires hvert år fra d. 27. til d. 30 juli med populære festivaler og dans. Atmosfæren i San Pantaleo er også påvirket av det faktum at mange kunstnere har slått seg ned her i det siste.

I de omkringliggende fjellene er det mulighet for utflukter på mountainbike eller hest, hvis du ikke vil kjøre bil. I tillegg til den pittoreske Costa Smeralda, der hver vik byr på krystallklart sjøvann og vakre strender, er det også mulighet til å spille golf på den nærliggende Pevero golfbanen, som ligger i naturskjønne omgivelser.

Kart over San Pantaleo

Bruk kartet nedenfor hvis du ønsker å få en oversikt over byen og området, samt ferieboligene vil tilbyr her.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En perle av fred og ro

Om sommeren er byen mer livlig. Hver tirsdag finnes gatemarked med autentiske sjeldenheter og mindre verdifullt håndverk, som tiltrekker turister fra hele Costa Smeralda. I denne lille byen finner du det mest elementære som; bank, apotek, posthus, samt få sengeplasser på hotellene, som gjør byen til en perle av fred og ro rett ved de mer fasjonable Costa Smeralda"s lokaliteter. Siden engang på 60-tallet var faktisk området helt glemt og oversett. De kunstnerne som oppdaget Sardinia ved et opphold i den nærliggende Porto Cervo, fant et mer autentisk sted her og bidro selv med noen forbedringer.

Les mer om San Pantaleo

Ferieboliger i San Pantaleo

Du kan enkelt finne overnatting i byen ved hjelp av søkemotoren på toppen av denne siden. Her finner du alle typer ferieleboliger i San Pantaleo, så du trenger bare å søke ett sted for å vise tilgjengelige hoteller, ferieleiligheter og villaer. Er det ikke noe i selve byen, vil du også her kunne se forslag til boliger i nærheten.

Er det fredelige omgivelser bort fra de mest populære turistområdene du drømmer om i ferien? Da anbefaler vi deg å vurdere ferie i en agriturismo på Sardinia. Denne spesielle italienske formen for "bondegårdsferie" er også en unik mulighet til å komme tett innpå lokalbefolkningen og oppleve livet på landet.

Trenger du flere ideer for en udforglemmelig ferie på den vakre middelhavsøya? Ring eller  skriv oss. Vi deleer gjerne vår kunnskap om Sardinia med deg og er alltid klar til å sette sammen den perfekte ferien for deg.

Nærmeste flyplass og lokal transport

Olbia Flyplass, også kjent som Costa Smeralda Flyplass ligger bare 24 km unna. Denne flyplassen har spesielt i sommersesongen gode forbindelser til resten av Europa med selskaper som Norwegian, Vueling og easyJet.

Du kan selv sjekke dagens utvalg av flyforbindelser til Olbia Flyplass ved å bruke vår søkemotor. Den enkleste måten å få fly og overnatting til å passe sammen er ved å bestille begge her hos oss som en pakkereise til Sardinia.

Du kan ta bussen fra flyplassen til San Pantaleo, men satser du på dette, bør du sjekke timeplanen nøye, ettersom det ofte bare er noen få avganger om dagen. Alternativt kan du leie bil på Olbia Flyplass, som vi vanligvis anbefaler. En bil gjør det lettere å komme seg rundt i løpet av ferien din og du trenger ikke kaste bort tid på å vente på en buss.

Utflukter

Du bor i nærheten av Costa Smeralda, som er Sardinias og kanskje til og med hele Italias mest eksklusive kystlinje. I det hele tatt er denne delen av øya et ideelt reisemål hvis du trenger å slappe helt av med avslapping på stranden og koselige stunder med gode restauranter. Har du en bil tilgjengelig, kan du kombinere badeferie med utflukter til områdets andre byer, samt muligheten til å utforske fascinerende gamle ruiner.

Ønsker du å få mest mulig ut av ferien din og regionens attraksjoner, tilbyr våre sammarbeidspartnere et vell av godt organiserte utflukter på Sardinia med sertifiserte guider, som du med fordel kan bestille på nettet før avreise.

Sjul teksten
 
 
search map