Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer og områder

Selvom Sardinia er den nest største øya i Middelhavet, er den fortsatt gåtefull og uoppdaget, med sin røffe kyst og hvite sandstrender, dramatiske granittklipper og det overraskende fjellrikeinteriøret. Her finner du luksuriøse feriesteder og stille, middelalderlandsbyer, slottsruiner og gamle kirker, side om side med moderne hoteller og små leilighetskomplekser. Men selv om erobrere fra alle retninger - fønikere, romere, katalanerne, Pisanere og mange andre - alle har satt sine spor, er det ikke en eneste kultur som har hatt en dominerende innflytelse. Den Sardinske kultur er helt unik, og når du reiser til Sardinia med In-Italia får du frihet til å oppleve det hele på egen hånd og i ditt eget tempo.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Søk etter reise til Sardinia med fly og bil

Via vår søkemotor kan du bestille fly til Sardinia fra enten Billund, Aalborg, København (Kastrup) eller Hamburg Airport. Når du reiser med fly, kan du planlegge en tur som har en lengde som passer akkurat dine behov. En reise til Sardinia kan gå inn til flyplassen i Olbia, Alghero eller Cagliari. Når du bestiller leiebil og ferie med oss, er du dekket av reisegaranti en fordi vi tilby en komplett pakkereise for deg - alt med våres kjente råd.

Reiser til Sardinia med gode opplevelser  

Som reisemål er Sardinias identitet delt: øya har noen av de dyreste skianlegg, men det er også hjemmet til et vilt terreng, uberørt av kommersiell utvikling. Den fine sanden og det nesten like rene vannet tiltrekker soltilbedere fra hele Europa til de lange og brede strendene som rangerer det beste blant Middelhavet. Mest kjent er Costa Smeralda (Smaragdkysten), hvor de svært rike har forankret sine båter siden 1960-tallet. Bortsett fra de glamorøse områdene av kysten i den østlige delen av Sardinia, er de fleste av øyas kystlinje tøffe og utilgjengelige, med en rekke vakre fjorder, som bare er tilgjengelig ved sjøen.

Sardinia bør nytes langsomt, og de kloke reisende leier bil på flyplassen og tar seg god tid å komme frem. I prinsippet kan du kjøre fra nord til sør på litt over fire timer - i realiteten bør du bruke mange flere timer når du må ta pauser for å undersøke ruinene, se de utroligste utsikter, nyte lokal matkultur, eller kanskje kjøre en tur med den smalsporede jernbanen i innlandet.

Bestill reisen din til Sardinia med In-Italia umiddelbart. Pass på at du velger Fly + Opphold, finn deretter en bolig som passer deg og ditt reisfølge. Deretter finner vi flyreiser til deg. Du får også muligheten til å bestille en billig leiebil, så alt er organisert før avreise.

Mer informasjon for reisen din til Sardinia

Sardinia, ligger sør på Korsika, Middelhavets nest største øy og en selvstendig region i Italia. Øya har 1,637,639 innbyggere fordelt på 24 090 km² med Cagliari, som ligger på den sørlige delen av øya, som dens største by og provinshovedstaden.

Sardinia har ofte blitt kalt den europeiske versjonen av et tropisk badeparadis. Denne sammenligningen kan være litt overdrevet - vi er tross alt fortsatt på det europeiske kontinentet - men det milde middelhavsklimaet kombinert med tropiske planter og flotte sandstrender, gjør at øya som et minimum, må sies å være en av de beste stedene å ta en sol og badeferie i Italia.

Sardinia har ikke bare noen av Italias vakreste og beste strender. Øya huser også en unik mulighet til å dykke blant grotter, fargerike fisker og gamle romerske skipsvrak. I det sørøstlige hjørnet av øya er det for eksempel flotte dykkermuligheter ved halvøya Capo Carbonara, samt de små øyene Cavoli og Serpentara. Oppe i nord er det gode dykkermuligheter på Capo Testa, mens du på den østlige delen av øya har mulighet til å oppleve noen av de mange skjulte grotter under havet, for eksempel i Bue Marino grottene ved Cala Gonone.

En tur til Sardinia er mye mer enn sol, bading og dykkeferie. Øya har en unik historie som har blitt påvirket av fønikisk, gresk, romersk, arabisk og spansk kultur - og bærer fortsatt spor av den sagnomsuste nuragherkultur; en unik sivilisasjonsform som hersket på øya fra 1800 f.Kr. til 200-tallet. I dag er det ingen skriftlige bevis på denne mystiske sivilisasjon. På den annen side, er det mer enn 7000 kjente nuragher - en spesiell type festningsverk bygget som et kjegleformet tårn av stein - som kan oppleves på forskjellige steder på øya. Du kan blant annet oppleve den i den lille landsbyen Barumini, hvor du kan se de arkeologiske restene av en hel nuraghe-landsby som heter Su Nuraxi di Barumin som har blitt erklært verdensarv av Unesco.

 Du bør ikke gå glipp av øyas sjarmerende landsbyer. Alghero, ofte kalt "Italias Barcelona" på grunn av sin katalanskekarakter og sin vakre beliggenhet ved havet på nordvestkysten, er den manges favoritt by, ikke bare i Sardinia, men generelt. Du bør også oppleve den provinsielle hovedstaden Cagliari, som lokker med sin vakre beliggenhet i en bukt på den sørlige delen av øya.

>> Få mer informasjon om en ferie i Sardinia her

 
search map